Uitstapjes vlakbij Skywalk Drielandenpunt

Drielandenpunt Vaals

vaals, Limburg (0.79km)  -  Vaals is het hoogste punt van Nederland en bevindt zich precies op de grens met België en Duitsland. Het is een leuke ervaring om hier eens een kijkje te nemen.

Fredair Ballonvaarten

vaals, Limburg (0.92km)  -  Het Drielandenpunt bekijken vanuit de lucht. Dat kan met Fredair! Stap in één van de ballonnen en kies het luchtruim! Maar er is ook werk aan de winkel: je helpt zelf mee het het opbouwen en weer opruimen van de luchtballon.

Museum Vaals

vaals, Limburg (1.25km)  -  Stap de kloosterkapel in Vaals binnen. Tussen ruim 200 beelden van heiligen hangen werken van hedendaagse kunstschilders. De kapel is een plaatje op zich, net als het museumcafé vol religieuze knipogen.

Boscafé 't Hijgend Hert

vijlen, Limburg (3.75km)  -  Midden in de Vijlenerbossen bevindt zich eetcafé 't Hijgend Hert, een sfeervol rustpunt dat elke dag geopend is! Geniet van lekker eten en een prachtig panorama-uitzicht.

Aachener Dom

Duitsland (4.98km)  -  De Mariakirche in Aken werd gesticht door Karel de Grote, die wilde dat deze kerk de plaatsvervanger op aarde werd van het hemelse Jeruzalem. Nog altijd is dit een van de fraaie kerken die er in Duitsland is te vinden. Verbaas je over de miljoenen...

Hoeve Vernelsberg

epen, Limburg (6.63km)  -  Hoeve Vernelsberg is de groepsaccommodatie voor een familiedag of zakelijke ontmoeting. Hier komen collega's samen voor een training, workshop of vergadering.

Recreatieboerderij Tergracht

epen, Limburg (6.88km)  -  Middenin het Geuldal ligt Recreatieboerderij Tergracht. Hier kan worden overnacht in ruime gezinsappartementen. Op de bijbehorende camping vind je fijne kampeerplaatsen met uitzicht over het Geuldal.

Aachener Tierpark EUREGIOZOO

Duitsland (7.03km)  -  In het Aachener Tierpark EUREGIOZOO lopen apen, kamelen, watussi's, zebra's en exotische vogels. Naast de exotische dieren is er ook een kinderboerderij waar je geiten, schapen en ezels mag knuffelen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Skywalk Drielandenpunt