Uitstapjes vlakbij Camping Ekenstein

Museum Møhlmann

appingedam, Groningen (1.66km)  -  Kom naar Museum Møhlmann en bekijk kunst die wat voorstelt: realistische en figuratieve kunst.

geopend, lang weekend (vr za zo) 

Museum Stad Appingedam

appingedam, Groningen (3.05km)  -  Museum Stad Appingedam is de schatkamer van het stadse verleden van de stad Appingedam. Bijzonder aan het museum is de prachtige zilvercollectie. Daaraan is te zien dat Appingedam een welvarende stad was.

's maandags gesloten 

Damster Wandelingen

appingedam, Groningen (3.09km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis, mooie karakteristieke straatjes en groene parken van Appingedam via Damster Wandelingen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bowlingcentrum Passe Partout Appingedam

appingedam, Groningen (4.42km)  -  Een actief avondje uit is te vinden bij bowlingcentrum Passe Partout! Ook geschikt als vergaderlocatie of feestlocatie.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Spa Loppersum

loppersum, Groningen (4.61km)  -  Kom tot rust in het oude Raadhuis van Loppersum. Geniet bij Spa Loppersum van de heerlijke sauna's of van een massage volgens de vier elementen. Ben je na afloop zo ontspannen? Boek dan een heerlijke overnachting in het aangrenzende Hotel Spoorzicht.

elke dag geopend 

Mariakerk

krewerd, Groningen (4.76km)  -  De Mariakerk in Krewerd staat er al sinds 1280 en binnen hangt nog altijd de mystieke sfeer van de middeleeuwen. Kom het zestiende-eeuwse orgel bewonderen!

elke dag geopend 

Zwembad Dubbelslag

delfzijl, Groningen (5.01km)  -  Neem een duik in Zwembad Dubbelslag in Delfzijl! Banenzwemmen, aquasporten of zwemles; dit is een zwembad voor echte actievelingen!

elke dag geopend 

Kabouterpad in het Steendamsterbos

steendam, Groningen (5.39km)  -  Je ziet meteen dat er iets bijzonders is in het Steendamsterbos. Er staan namelijk twee hoge rode palen met witte stippen, waartussen een paadje begint. Waar zou die heenleiden? Naar de kabouters! Volg de prachtig geschilderde kabouterpalen en...

elke dag geopend 

Museum Helmantel

westeremden, Groningen (7.28km)  -  Bewonder de mooiste stillevens van kunstschilder Henk Helmantel in het Groningse Westeremden. Zijn werk is te bezichtigen in zijn woonhuis en expositieruimte.

geopend, open op donderdag, vrijdag en zaterdag