Uitstapjes vlakbij Château Féodal

Museum Slag om de Ardennen

la-roche-en-ardenne, België (0.03km)  -  In het Museum van de Slag om de Ardennen beleef je wat duizenden militairen doorstaan hebben. Er is een indrukwekkende collectie oorlogsmateriaal.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kajakken op de Ourthe

la-roche-en-ardenne, Luxemburg-Belgie (0.03km)  -  De Ourthe slingert door de Ardennen. De rivier is in alle opzichten wonderschoon, maar vanaf het water heb je ook nog prachtig zicht op de omgeving. Kies voor een tocht van twee uur of zelfs drie en een half uur en stap met de hele groep aan boord!

geopend op afspraak of bel +32 (0)84 411 084 

Ardenne Aventures

la-roche-en-ardenne, België (0.11km)  -  Voor avontuur in de natuur is de Ardennen de juiste plek. Ardenne-Aventures zorgt voor de spannende invulling van een daguitstap.

elke dag geopend 

Parc a Gibier - Wildpark La Roche-en-Ardenne

la-roche-en-ardenne, België (1.25km)  -  In het Wildpark van La Roche-en-Ardenne voelen bosbewoners zich niet bekeken. De natuurlijke leefomgeving is een verademing voor de dieren.

elke dag geopend 

Les Grès de La Roche

la-roche-en-ardenne, België (1.51km)  -  In de voormalige pottenbakkerij van Les Grès de La Roche maak je een tocht door de eeuwenoude geschiedenis van de Ardennen.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Park Chlorophylle

manhay, België (6.71km)  -  Park Chlorophylle leert de bezoeker op een unieke manier van alles over de natuur en het milieu. Topattractie is de loopbrug door de boomtoppen.

gesloten, open van  16 maart t/m 14 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Château Féodal