Uitstapjes vlakbij Camping De Rammelbeek

Recreatiepark De Bergvennen

lattrop, Overijssel (0.99km)  -  Vlakbij de Duitse grens ligt Recreatiepark de Bergvennen. Een gezellige camping middenin een prachtig natuurgebied, waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

elke dag geopend 

Erfgoed Bossem

lattrop-breklenkamp, Overijssel (1.68km)  -  Erfgoed Bossem is net even wat anders. Logeren, eten en vergaderen op een unieke locatie, midden in de natuur. Fluitende vogeltjes, veel groen en veel dieren. De vakantie ademt echt rust uit.

elke dag geopend 

Slapen in een Sterrenkubus

lattrop-breklenkamp, Overijssel (1.68km)  -  Niets romantischer dan samen naar de sterren kijken. Maar liever zonder kou en muggen. In de Sterrenkubus heeft de bezoeker daar geen last van!

elke dag geopend 

Cosmos Sterrenwacht en Planetarium

lattrop, Overijssel (2.09km)  -  Bij Cosmos Sterrenwacht ontdekken bezoekers van alles over weer- en sterrenkunde. Pak die telescoop erbij en tuur in de lucht!

open op zondag, woensdag, donderdag en zaterdag - soms geopend op vrijdag 

Overnacht in een luxe lodge in Twente

denekamp, Overijssel (2.89km)  -  Een weekend, midweek of zelfs een week. De tijd gaat altijd te snel in het mooie Twente. Helemaal tijdens een verblijf in een Fox Lodge, waar comfort en sfeer samen gaan. Ontspan en geniet!

geopend, elke dag geopend 

Eetgelegenheid Kakelbont

tilligte, Overijssel (3.17km)  -  Eetgelegenheid Kakelbont staat niet in Zweden, maar gewoon in Nederland. Net als Pipi Langkous weten ze hier wat eten is. Probeer eens een schnitzel in formaat deurmat!

geopend, open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Pannenkoekenhuis Bolle Jan

denekamp, Overijssel (4.36km)  -  Wie houdt er van pannenkoeken? En wie durft de bijzondere pannenkoeken van Bolle Jan te proberen, zoals een pannenkoek met hazenvlees?

's maandags gesloten 

Papillon Country Resort

denekamp, Overijssel (5.36km)  -  Verken de Twentse bossen of ga lekker ontspannen op het strand. Rondom Papillon Country Resort is voor iedereen wat te doen!

elke dag geopend 

Landgoed Singraven

denekamp, Overijssel (5.67km)  -  Landgoed Singraven biedt tal van mogelijkheden voor het vieren van een feest of bedrijfsevent. Daarnaast is het landgoed geliefd bij kunst- en cultuurliefhebbers, recreanten en natuurgenieters.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Museum Natura Docet

denekamp, Overijssel (6.07km)  -  In Museum Natura Docet leren bezoekers van alles over de natuur. Het is het oudste regionale natuurhistorisch museum van Nederland.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Art Brut Kik Galerie

ootmarsum, Overijssel (6.59km)  -  In Galerie Art Brut Kik vind je uitsluitend werken van verstandelijk beperkte kunstenaars. Geniet van kunst in zijn puurste vorm!

elke dag geopend 

Brouwerij Othmar: ultiem ontspannen in een bierspa!

ootmarsum, Overijssel (6.59km)  -  Ga op bezoek bij de stadsbrouwerij van Ootmarsum: Othmar. Boek een brouwerijtour, proef de bieren tijdens een bierproeverij of High Beer of ontspan in de bierspa. Proost!

elke dag geopend 

Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum

ootmarsum, Overijssel (6.6km)  -  Hoe leerden ze vroeger? Het 'aap-noot-mies'-leesplankje en allemaal andere historische leermiddelen zijn te zien in Onderwijsmuseum Educatorium.

geopend, elke dag geopend 

Dierentuin - Tierpark Nordhorn

Duitsland (6.61km)  -  De indrukwekkende en zeldzame bosbizon is het boegbeeld van Tierpark Nordhorn. Maar dit bijzondere dier is niet de enige soort in dit dierenpark. Iedere dag is hier iets nieuws te zien en te beleven met negentig diersoorten.

elke dag geopend 

Authentieke boerderijen bij Openluchtmuseum Ootmarsum

ootmarsum, Overijssel (6.62km)  -  Ga terug in de tijd in Ootmarsum! In Openluchtmuseum Ootmarsum zijn prachtige oude, streekgebonden boerengebouwen te zien. Leer meer over de regio en zijn gewoontes en ontdek hoe mensen vroeger leefden en werkten.

elke dag geopend 

Museum Het Drostenhuis

ootmarsum, Overijssel (6.64km)  -  In het Drostenhuis, in het centrum van Ootmarsum, is het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Alles in deze oude stadsboerderij uit 1750 is namelijk ingericht zoals het er eeuwen geleden uitzag.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Autopuzzeltocht door het verrassende Twente

ootmarsum, Overijssel (6.64km)  -  Volg de Twente route van Puzzeluitje.nl: een autopuzzeltocht door het afwisselende Twente landschap, door bossen en langs landgoederen en kastelen.

elke dag geopend 

Chez-Moi Ton Schulten Galerie International

ootmarsum, Overijssel (6.66km)  -  Bezoek Galerie Chez-Moi in Ootmarsum, de galerie van Ton Schulten. Maak in zijn thuisstad kennis met deze internationaal bekende kunstenaar!

elke dag geopend 

Cremershuis

ootmarsum, Overijssel (6.68km)  -  Ben je een dagje in Ootmasum? Loop dan zeker even door de Marktstraat om het imposante Cremershuis (1656) te bekijken!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping De Rammelbeek