1

RCN de Flaasbloem

chaam, Noord-Brabant (1.59km)  -  Op RCN de Flaasbloem in het Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (2.69km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Recreatiepark Ponderosa

ulicoten, Noord-Brabant (4.04km)  -  Op recreatiepark Ponderosa geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie met z'n tweeën of met het hele gezin. Kleine kinderen, tieners en zelfs opa en oma kunnen hier genieten van een heerlijke vakantie.

Den Overkaent

gilze, Noord-Brabant (5.58km)  -  Den Overkaent is een voormalig maïsveld omgetoverd in een oase met wel 3000 verschillende soorten planten. Geniet hier van de rust en de natuur.

Familierestaurant Huis ten Bosch Chaam

chaam, Noord-Brabant (5.81km)  -  Gezelligheid voor jong en oud, daar draait het om bij familierestaurant Huis ten Bosch Chaam. Neem plaats op het grote terras of smikkel binnen van een heerlijke pannenkoek. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (6.22km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen binnen en buiten klauteren, schommelen, springen of glijden. Sportieve kinderen vermaken zich op de fietscrossbaan of in de voetbalkooi.

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (7.62km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland

molenschot, Noord-Brabant (8.45km)  -  In de indoor en outdoor speeltuinen van Kids Wonderland raken kinderen niet uitgespeeld! Beleef hier avontuur na avontuur als piraat of prinses op de Bubbelbaan en het Vlinderslot. Wauw: in het donker wordt het park feeëriek verlicht.

Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (8.71km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarhistorisch cultuurgoed. In meerdere deelcollecties wordt de geschiedenis en de rol van de vliegbasis duidelijk in samenhang met de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en...

Natuurgebied het Markdal

strijbeek, Noord-Brabant (8.75km)  -  Natuurgebied het Markdal is een heerlijke rustige plek voor een wandeling of fietstocht. Het gebied strekt uit van Breda tot de grens met België.

Buitenspeeltuin D'n Boom

rijen, Noord-Brabant (9.1km)  -  Lekker op avontuur in deze unieke natuurspeeltuin, waar meer te doen is dan rond hossen in de bekende gekleurde speeltoestellen. Samen met de drie dieren Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn beleven kinderen spannende klauteravonturen.

Recreatiepark d'n Mastendol

rijen, Noord-Brabant (9.1km)  -  Tussen Breda, Tilburg en Oosterhout ligt de viersterren boscamping D'n Mastendol. Hier beleef je nog de echte Brabantse Gezelligheid!

Thermen Goirle

goirle, Noord-Brabant (9.52km)  -  Ontdek wat Thermen Goirle om het lijf heeft! Hier zijn onder meer kristalzout- en eucalyptuscabines, een Turks Stoombad en een whirlpools te vinden.

Jumpsquare Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (10km)  -  Kom springen bij Jumpsquare Tilburg, een indoor trampolinepark met veel verschillende attracties. Ontdek de Waterfall trampoline, waar je extra hoog op kunt springen, of ren en spring over de hindernissen op de Ninja Course.

Klim & Avonturenbos Rocks 'n Rivers

goirle, Noord-Brabant (10.02km)  -  Een klimparcours van anderhalf meter hoog of toch liever skyhigh gaan en het parcours van tien meter bedwingen: de keuze is aan jou in het Klim & Avonturenbos.

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (10.3km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

Indoor speelparadijs Kabonk

breda, Noord-Brabant (10.48km)  -  Springen, klimmen en glijden tot je niet meer kunt! Indoor speelparadijs Kabonk heeft wel zeven verdiepingen vol speeltoestellen en 200 meter aan glijbanen.

Natuurgebied Baronie van Breda

breda, Noord-Brabant (10.89km)  -  De Baronie van Breda is een uitgestrekt natuurgebied rondom Breda. Wandel in een gevarieerd landschap of ga spelen in één van de natuurspeeltuinen.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (11.24km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

Speelbos Boeverijen

breda, Noord-Brabant (11.34km)  -  Kliederen in de kliederpoel met een waterpomp, verstoppertje spelen of naar het openluchttheater. Speelbos Boeverijen heeft voor iedereen wat!

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (12.18km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Kinderboerderij De Zandberg

breda, Noord-Brabant (12.2km)  -  Op de kleinschalige kinderboerderij De Zandberg in Breda genieten ouders met hun kinderen van geiten, schapen, kippen, kalkoenen, cavia's en konijnen.

Poppodium Mezz in Breda

breda, Noord-Brabant (13.03km)  -  Poppodium Mezz Concerts & Dance is het hart van de popmuziek in Breda. Swing mee met hits uit de seventies of ga los tijdens een rockconcert.

Rocks 'n Rivers Bedrijfsevenementen

goirle, Noord-Brabant (13.04km)  -  Rocks 'n Rivers is gespecialiseerd in bedrijfsevenementen voor groepen van zes tot 2.500 personen! Teamtrainingen, vergaderen of een weekend in de Ardennen: het kan niet gek genoeg. Ook voor scholen worden er programma's aangeboden.

DoeNederland.nl

DoeNederland.nl

Bestel direct met korting! Op zoek naar een origineel uitstapje met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Ga dan op avontuur met de spannende games van DoeNederland. Beantwoord vragen, ontcijfer codes en speur naar interessante weetjes. Te voet, op de step of in VR.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping Buitenlust