Uitstapjes vlakbij Camping 't Glint - GESLOTEN

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (4.76km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (5.18km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (5.39km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

Landgoed Schuilenburg

hellendoorn, Overijssel (5.69km)  -  Vier je feest op het voormalige kasteelterrein van Landgoed Schuilenburg. De Sagenschuur midden op het terrein wordt gebruikt voor feesten en partijen. Hier is ook een overzicht in woord en beeld van de roemruchte geschiedenis van het landgoed.

Bakkerij- en IJsmuseum

hellendoorn, Overijssel (6.52km)  -  Na het overlijden van bakker en ijscoman Gerrit Valk, werd zijn bakkerij omgebouwd tot museum. In het museum staan prachtige attributen die het verhaal van veel bakkerijen uit de vorige eeuw vertellen.

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (7.76km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Camping 't Glint - GESLOTEN