1

Uitstapjes vlakbij American Motorcycle Museum

Kasteel het Nijenhuis

heino, Overijssel (4.38km)  -  Kasteel het Nijenhuis is één van de best bewaard gebleven havezaten in Overijssel. Dit mooie pand is omgeven door een prachtige beeldentuin. Het museum is een tweede locatie van Museum de Fundatie in Zwolle.

-in the spotlights-

Landbouwmuseum De Laarman

luttenberg, Overijssel (7.14km)  -  Bewonder de oude mengvoederinstallatie in de voormalige veevoedersilo. Dit pand is omgebouwd tot landbouwmuseum De Laarman. Geniet hier van nog veel meer oude werktuigen, tractoren en machines uit de landbouwhistorie van Salland.

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (7.26km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

-in the spotlights-

Kinderboerderij Wijhe

wijhe, Overijssel (8.51km)  -  Bij de kinderboerderij in Wijhe is het leuk voor jong en oud. Aai de konijntjes, bezoek de geitjes en bewonder de vogels in de volière. De boerderij zelf is geschilderd in vrolijke kleuren.

Poppenspe(e)lmuseum

vorchten, Gelderland (9.65km)  -  Het Poppenspe(e)lmuseum laat de geschiedenis van het poppentheater zien door middel van foto's, schilderijen, boekjes en natuurlijk echte poppenkasten.

Natuurspeelplaats Zuiderpret

den haag, Zuid-Holland (10.74km)  -  Natuurspeelplaats Zuiderpret is een avontuurlijke plek voor kinderen: samen spelen in de natuur. Hutten bouwen, het water in of de uitkijktoren op! Ook voor kleuters is er een plek met minder uitdagingen en veel bloemen.

Sauna Swoll

zwolle, Overijssel (11.55km)  -  Geniet in de prachtige Overijsselse omgeving van rust, ruimte en allerlei saunafaciliteiten. Sauna Swoll biedt een heerlijk dagje ontspanning.

Museum Oud Keukengerei

olst, Overijssel (11.68km)  -  Museum Oud Keukengerei bevat de persoonlijke collectie keukenvoorwerpen van Frans Jansen. Zijn woonboerderij staat helemaal vol met de meest bijzondere oude keukenapparatuur, waar je soms het bestaan niet van weet.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van American Motorcycle Museum