1

Uitstapjes vlakbij Stacaravanpark De Meysberg

RCN de Flaasbloem

chaam, Noord-Brabant (1.31km)  -  Op RCN de Flaasbloem in het Brabantse Chaam kunnen gasten in een prachtige omgeving zowel luxe als eenvoudig kamperen. De Flaasbloem verhuurt ook bungalows.

Natuurspeelplek Chaam

chaam, Noord-Brabant (2.15km)  -  Kabouter Pimmetje Puntmuts woont in speelbos Chaam. Ga samen met hem op avontuur op het speciale kabouterpad. Of klim in bomen en spring slootje op de natuurspeelplek.

Recreatiepark Ponderosa

ulicoten, Noord-Brabant (3.03km)  -  Op recreatiepark Ponderosa geniet je van een heerlijk ontspannen vakantie met z'n tweeën of met het hele gezin. Kleine kinderen, tieners en zelfs opa en oma kunnen hier genieten van een heerlijke vakantie.

Familierestaurant Huis ten Bosch Chaam

chaam, Noord-Brabant (4.06km)  -  Gezelligheid voor jong en oud, daar draait het om bij familierestaurant Huis ten Bosch Chaam. Neem plaats op het grote terras of smikkel binnen van een heerlijke pannenkoek. Voor de kinderen is er een speeltuintje.

Natuurgebied het Markdal

strijbeek, Noord-Brabant (6.57km)  -  Natuurgebied het Markdal is een heerlijke rustige plek voor een wandeling of fietstocht. Het gebied strekt uit van Breda tot de grens met België.

Den Overkaent

gilze, Noord-Brabant (6.83km)  -  Den Overkaent is een voormalig maïsveld omgetoverd in een oase met wel 3000 verschillende soorten planten. Geniet hier van de rust en de natuur.

Speelboerderij De Vossenberg

gilze, Noord-Brabant (7.98km)  -  Speelboerderij De Vossenberg zet kinderen in beweging. Op deze verbouwde boerderij kunnen kinderen binnen en buiten klauteren, schommelen, springen of glijden. Sportieve kinderen vermaken zich op de fietscrossbaan of in de voetbalkooi.

Capfun Camping Wondermolen

molenschot, Noord-Brabant (8.73km)  -  In het hart van het bourgondische Noord-Brabant ligt Capfun Camping Wondermolen. Een fijne camping met veel faciliteiten voor gezinnen met kinderen.

Ga mee op avontuur in Kids Wonderland

molenschot, Noord-Brabant (8.73km)  -  In de indoor en outdoor speeltuinen van Kids Wonderland raken kinderen niet uitgespeeld! Beleef hier avontuur na avontuur als piraat of prinses op de Bubbelbaan en het Vlinderslot. Wauw: in het donker wordt het park feeëriek verlicht.

Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen

rijen, Noord-Brabant (9.24km)  -  Traditiekamer Vliegbasis Gilze-Rijen heeft alles in huis over luchtvaarhistorisch cultuurgoed. In meerdere deelcollecties wordt de geschiedenis en de rol van de vliegbasis duidelijk in samenhang met de ontwikkeling van de Nederlandse civiele en...

Natuurgebied Baronie van Breda

breda, Noord-Brabant (9.44km)  -  De Baronie van Breda is een uitgestrekt natuurgebied rondom Breda. Wandel in een gevarieerd landschap of ga spelen in één van de natuurspeeltuinen.

High in the sky met Sky ballonvaarten

tilburg, Noord-Brabant (9.51km)  -  Sky Ballonvaarten neemt haar gasten mee aan boord en laat ze genieten op grote hoogte. Laat de drukke aarde even voor wat het is en ervaar de rust in hoge sferen. Voel je vrij als een vogel, zwevend op de wind, naar een nog onbekende bestemming.

Recreatiepark d'n Mastendol

rijen, Noord-Brabant (9.59km)  -  Tussen Breda, Tilburg en Oosterhout ligt de viersterren boscamping D'n Mastendol. Hier beleef je nog de echte Brabantse Gezelligheid!

Buitenspeeltuin D'n Boom

rijen, Noord-Brabant (9.59km)  -  Lekker op avontuur in deze unieke natuurspeeltuin, waar meer te doen is dan rond hossen in de bekende gekleurde speeltoestellen. Samen met de drie dieren Dora Das, Victor de Vos en Evert de Eekhoorn beleven kinderen spannende klauteravonturen.

Kinepolis Breda

breda, Noord-Brabant (9.64km)  -  De stoelen en leuningen van Kinepolis Breda zijn extra breed. Zo wordt een avondje filmkijken in de bioscoop wel heel ontspannend.

Landgoed Bouvigne Breda

breda, Noord-Brabant (9.81km)  -  Landgoed Bouvigne is een sprookje in hartje Breda. Het landgoed bestaat uit een kasteel omgeven door drie tuinen en een boomgaard, waar je heerlijk kunt wandelen.

Indoor speelparadijs Kabonk

breda, Noord-Brabant (9.86km)  -  Springen, klimmen en glijden tot je niet meer kunt! Indoor speelparadijs Kabonk heeft wel zeven verdiepingen vol speeltoestellen en 200 meter aan glijbanen.

Speelbos Boeverijen

breda, Noord-Brabant (9.88km)  -  Kliederen in de kliederpoel met een waterpomp, verstoppertje spelen of naar het openluchttheater. Speelbos Boeverijen heeft voor iedereen wat!

Het Boshuis

breda, Noord-Brabant (10.31km)  -  In het Boshuis kun je in een prachtige omgeving een ruimte afhuren om een cursus, workshop of training te geven of om te vergaderen.

Kinderboerderij De Zandberg

breda, Noord-Brabant (10.9km)  -  Op de kleinschalige kinderboerderij De Zandberg in Breda genieten ouders met hun kinderen van geiten, schapen, kippen, kalkoenen, cavia's en konijnen.

Concerten Sacramentskerk

breda, Noord-Brabant (11km)  -  De Sacramentskerk is een centrum voor podiumkunsten en spiritualiteit. Iedere zondag komt de Rooms-katholieke samen, maar de kerk is ook een vaste repetitie- en concertruimte voor verschillende koren.

Jumpsquare Tilburg

tilburg, Noord-Brabant (11.39km)  -  Kom springen bij Jumpsquare Tilburg, een indoor trampolinepark met veel verschillende attracties. Ontdek de Waterfall trampoline, waar je extra hoog op kunt springen, of ren en spring over de hindernissen op de Ninja Course.

Poppodium Mezz in Breda

breda, Noord-Brabant (11.83km)  -  Poppodium Mezz Concerts & Dance is het hart van de popmuziek in Breda. Swing mee met hits uit de seventies of ga los tijdens een rockconcert.

Chassé Theater

breda, Noord-Brabant (12.04km)  -  Het Chassé Theater heeft drie zalen, waar het hele jaar door allerlei bijzondere culturele voorstellingen te zien zijn.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant (12.25km)  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stacaravanpark De Meysberg