Uitstapjes vlakbij Villapark De Weerribben

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (4.94km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (4.94km)  -  Dankzij de goede zorg voor Nationaal Park De Weerribben-Wieden kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes om de omgeving mee te verkennen.

Bowlingcentrum Steenwijk

tuk, Overijssel (6.92km)  -  Combineer een potje bowlen met een gezellig hapje eten bij Bowlingcentrum Steenwijk. Kies bijvoorbeeld voor een 'gezelligheidsarrangement' met bitterballen of een uitgebreide barbecue of grill.

Fit & Fun Plaza Wolvega

wolvega, Friesland (7.48km)  -  Magisch bowlen, probeer uit het bij Fit & Fun in Wolvega! Of speel een potje lasergame en spring en stuiter op de trampolines. Dit entertainment center combineert verschillende activiteiten met culinaire arrangementen.

Hildo Krop Museum

steenwijk, Overijssel (8.03km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk bevat een prachtige collectie beeldhouwwerken van Hildo Krop. Deze kunstenaar werkte tientallen jaren voor de stad Amsterdam en ontwikkelde een heel eigen stijl in zijn vrije werk. De collectie bevat ook andere werken.

Museumhuis Villa Rams Woerthe

steenwijk, Overijssel (8.03km)  -  Villa Rams Woerthe in Steenwijk was eens het woonhuis van een schatrijke familie. Nu mag iedereen ronddwalen door het schitterende interieur, versierd met schilderingen, enorme schouwen en gebrandschilderde ramen.

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (8.05km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

Stadsmuseum Steenwijk

steenwijk, Overijssel (8.28km)  -  Bekijk in het Stadsmuseum in Steenwijk een uitgebreide collectie voorwerpen die de geschiedenis van de stad tot leven brengen, zoals een keuken en kruidenierswinkeltje uit 1900.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Villapark De Weerribben