Uitstapjes vlakbij Appartementen Het Strandleven

Bikestore fietsverhuur

julianadorp, Noord-Holland (4.69km)  -  Huur een comfortabele fiets of e-bike bij de Bikestore in Julianadorp en verken de polder en de duinen. Rij door Den Helder en ontdek in de lente de uitgestrekte bollenvelden.

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (5.97km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (6.19km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp kun je wandelen door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

Speelpark De Goudvis

sint maartenszee, Noord-Holland (8.08km)  -  Voor kinderen is De Goudvis een echt speelparadijs! Er is een buitenspeeltuin en als het regent, leven ze zich uit in één van de overdekte speelruimtes.

De KlimVallei

den helder, Noord-Holland (8.22km)  -  Klim door bomen, slinger aan touwbruggen en beland zonder kleerscheuren weer met beide benen op de grond. Natuurlijk zit je veilig vast tijdens een klimervaring bij De Klimvallei.

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (8.27km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

Villa Holland

sint maartenszee, Noord-Holland (8.82km)  -  Zin in een lekker Hollands weekendje weg? Overnacht in Cottage Rood, Cottage Wit of Cottage Blauw in het mini-vakantiepark Villa Holland.

Fort Kijkduin

huisduinen, Noord-Holland (9.8km)  -  In Fort Kijkduin staat de geschiedenis van het fort, haar bewoners en de omgeving centraal. Bezoek ook het Noordzeeaquarium, waar vissen uit de Noordzee wonen.

Regionaal Museum 1940-1945

schagen, Noord-Holland (10.33km)  -  Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor de kop van Noord-Holland en vooral het gebied rondom Schagen? Bekijk het in Regionaal Museum 1940-1945, te vinden in een oude kasteeltoren.

Museum Slag van de Somme 1914-1918

schagen, Noord-Holland (10.34km)  -  Museum Slag van de Somme 1914-1918 is het enige museum in Nederland dat zich puur richt op de Eerste Wereldoorlog. Bezoek de vroegere kasteeltoren, bewonder wapens en uniformen uit de oorlog en leer meer over de felle strijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Appartementen Het Strandleven