Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Callassande

Zo hé, komt dát uit de zee?

callantsoog, Noord-Holland (0.82km)  -  Huh, lag dat zomaar op het strand? Bewonder de gekste vondsten en de mooiste schatten uit de zee in het sfeervolle Juttersmuseum Callantsoog.

vandaag nog gesloten, geopend 8 april t/m 1 oktober, van 11:00 uur tot 16:00 uur 

Surfschool Callantsoog

callantsoog, Noord-Holland (2.4km)  -  Maak kennis met het golfsurfen en neem les bij Surfschool Callantsoog. Of ga mee op surfkamp in de zomer!

elke dag geopend 

Lekkeruitwaaien.nl

callantsoog, Noord-Holland (2.55km)  -  Lekkeruitwaaien.nl biedt stoere strandsporten aan tegen een betaalbare prijs. Kom lekker actief uitwaaien!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 22 97 07 97 

Beleef het Callantsoog van vroeger bij Tante Jaantje

callantsoog, Noord-Holland (2.63km)  -  Museumboerderij Tante Jaantje neemt je mee naar het Callantsoog van vroeger. Hoe zag het dagelijks leven van de inwoners er vroeger aan de kustlijn uit? Bewonder de unieke stolpboerderij en neem een kijkje in het verleden.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 30 oktober, van 14:30 uur tot 16:30 uur 

Duingebied het Zwanenwater

callantsoog, Noord-Holland (3.15km)  -  Vlak bij Callantsoog ligt het mooie duingebied het Zwanenwater. Wandel om de twee grote meren en ontdek orchideeën, vlinders, vogels en paddenstoelen.

elke dag geopend 

Luister naar de verhalen van een eeuwenoude korenmolen

't zand, Noord-Holland (3.28km)  -  Klim naar molenzolder en kom erachter hoe het meel gemalen werd in Molen de Hoop. Blijf een kopje koffie drinken en koop meel om thuis wat lekkers mee te bakken! Bij de molen zijn 14 camperplaatsen, voor wie wat langer van de omgeving wil genieten.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Bikestore fietsverhuur

julianadorp, Noord-Holland (5.14km)  -  Huur een comfortabele fiets of e-bike bij de Bikestore in Julianadorp en verken de polder en de duinen. Rij door Den Helder en ontdek in de lente de uitgestrekte bollenvelden.

's zondags gesloten 

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (6.04km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

open op dinsdag - soms geopend op zondag 

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (6.48km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp wandel je door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Oh, zó maakten ze vroeger polders! - Zijper Museum

schagerbrug, Noord-Holland (7.31km)  -  Ontdek in het Zijper Museum het ontstaan van polder De Zijpe. Boeiende animaties, historische kaarten en archeologische vondsten laten zien hoe Nederlanders Nederland hebben gemaakt, waaronder De Zijpe.

open op zondag, maandag - soms geopend op donderdag 

Indoor Ski Schagen

schagen, Noord-Holland (8.27km)  -  Vallen en opstaan... Op de indoorskibaan van Indoor Ski Schagen leert iedereen skiën of snowboarden in een veilige omgeving.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Monkey Town Schagen

schagen, Noord-Holland (8.27km)  -  Kinderen ravotten zich moe in de avontuurlijke indoor speeltuin Monkey Town Schagen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Callassande