Uitstapjes vlakbij Vakantiepark Callassande

Duingebied het Zwanenwater

callantsoog, Noord-Holland (3.15km)  -  Vlak bij Callantsoog ligt het mooie duingebied het Zwanenwater. Wandel om de twee grote meren en ontdek orchideeën, vlinders, vogels en paddenstoelen.

Bikestore fietsverhuur

julianadorp, Noord-Holland (5.14km)  -  Huur een comfortabele fiets of e-bike bij de Bikestore in Julianadorp en verken de polder en de duinen. Rij door Den Helder en ontdek in de lente de uitgestrekte bollenvelden.

Museum Oud Anna Paulowna

breezand, Noord-Holland (6.04km)  -  Een ouderwetse koffiekamer, sigaren van toen en een kruidenierswinkeltje. In Museum Oud Anna Paulowna maak je kennis met het leven van toen! En er is van alles te beleven: van verkleedpartij tot prachtige fietstocht.

Floratuin Julianadorp

julianadorp, Noord-Holland (6.48km)  -  Tulpen in het voorjaar, dahlia's in het najaar en het hele jaar door bloembollen! In de Floratuin in Julianadorp kun je wandelen door de showtuin en mag je bloemen plukken in de pluktuin.

Speelpark De Goudvis

sint maartenszee, Noord-Holland (7.48km)  -  Voor kinderen is De Goudvis een echt speelparadijs! Er is een buitenspeeltuin en als het regent, leven ze zich uit in één van de overdekte speelruimtes.

Villa Holland

sint maartenszee, Noord-Holland (8.19km)  -  Zin in een lekker Hollands weekendje weg? Overnacht in Cottage Rood, Cottage Wit of Cottage Blauw in het mini-vakantiepark Villa Holland.

Indoor Ski Schagen

schagen, Noord-Holland (8.27km)  -  Vallen en opstaan... Op de indoorskibaan van Indoor Ski Schagen leert iedereen skiën of snowboarden in een veilige omgeving.

Pannenkoekenvallei

den helder, Noord-Holland (8.89km)  -  Schuif aan in de Pannenkoekenvallei voor een pannenkoek in vele variaties! Of geniet van een lunch of borrel op het terras bij dit gezellige pannenkoekenrestaurant.

Bowling Schagen

schagen, Noord-Holland (9.29km)  -  Stap in een wereld van LED-verlichting en smijt die pinnen van de baan. LED-bowlen bij Bowling Schagen is een hele belevenis!

Regionaal Museum 1940-1945

schagen, Noord-Holland (9.68km)  -  Wat betekende de Tweede Wereldoorlog voor de kop van Noord-Holland en vooral het gebied rondom Schagen? Bekijk het in Regionaal Museum 1940-1945, te vinden in een oude kasteeltoren.

Museum Slag van de Somme 1914-1918

schagen, Noord-Holland (9.69km)  -  Museum Slag van de Somme 1914-1918 is het enige museum in Nederland dat zich puur richt op de Eerste Wereldoorlog. Bezoek de vroegere kasteeltoren, bewonder wapens en uniformen uit de oorlog en leer meer over de felle strijd.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vakantiepark Callassande