1

Uitstapjes vlakbij Duikmuseum Lemmer

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (0.59km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (2.58km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

-aanbevolen door adverteerder-

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (4.41km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand in een andere staat.

Museum Sloten

sloten, Friesland (5.33km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (5.92km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (6.83km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

Dagrecreatie De Hege Gerzen

oudemirdum, Friesland (8.79km)  -  Midgetgolfen, zwemmen in het IJsselmeer en lekker fietsen: De Hege Gerzen is een perfecte locatie voor een leuk dagje uit met familie of met collega's.

Strand de Ulesprong Tjeukemeer

sint nicolaasga, Friesland (9.07km)  -  Spring in het Tjeukemeer en geniet van de zon op Strand de Ulesprong. Je vindt dit zwemstrandje aan de bovenzijde van het Tjeukemeer.

Toeren met een solex of een DAF 33

harich, Friesland (9.38km)  -  Ga terug in de tijd met een nostalgische solex of een prachtige DAF 33. Solex Verhuur Friesland heeft de leukste ideeën voor een dagje toeren, compleet met lange solexjas of zo'n grappig automaatje!

Kabouterpad Elfbergen

oudemirdum, Friesland (9.4km)  -  De Friese kabouters wonen in bos Elfbergen. De boswachter heeft het zelf gezien! Daarom heeft hij een kabouterroute neergezet met leuke opdrachten en spelletjes. Met een beetje geluk kom je onderweg zelfs een echte kabouter tegen!

Bezoekerscentrum Mar en Klif

oudemirdum, Friesland (9.4km)  -  Mar en Klif verhaalt over het mooie Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, over het ontstaan van de bossen en de geschiedenis van het veen. Bekijk de tentoonstelling, loop met de kinderen het dassenpad of neem een wandelroute mee om het gebied te...

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (10km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (10.62km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Teambuilding en bedrijfsuitjes met roofvogels

legemeer, Friesland (10.66km)  -  Een grote roofvogel vliegt met krachtige slagen op je af en landt met zijn grote klauwen op je hand. Ervaar deze intense sensatie met collega's tijdens een roofvogelworkshop op de Valkerij Manege van Birds@Work.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Duikmuseum Lemmer