Uitstapjes vlakbij Kookschool Keizer Culinair...

Subtropisch zwembad 't Kikkerfort Breukelen

breukelen, Utrecht (0.93km)  -  Kom ontspannen in het Kneippbad van zwembad 't Kikkerfort! Liever actief? Ga dan de wildwaterstroom af en beland in de draaikolk.

elke dag geopend 

Buitenplaats Slangevegt

breukelen, Utrecht (1.81km)  -  Lunchen, dineren en borrelen aan de Vecht. Bij Buitenplaats Slangevegt schuif je aan in een rijksmonument uit 1700.

elke dag geopend 

Varen over de Vecht in een authentieke salonboot

nieuwersluis, Utrecht (2.73km)  -  Langzaam glijden de salonboten van Rederij De Kampioen over het water van de Vecht. Grote en kleine gezelschappen genieten met volle teugen van het prachtige uitzicht. Vaar ook mee en droom weg...

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 30 36 80 06 

Vechtstreekmuseum

maarssen, Utrecht (3.61km)  -  Aan de rivier de Vecht in het park Goudenstein ligt het Vechtstreekmuseum, voorheen het Historisch Museum Maarssen. Verschillende tentoonstellingen over de geschiedenis van de regio maken dit museum bijzonder.

geopend open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Rondvaarten over de Vecht en Loosdrechtse Plassen

maarssen, Utrecht (4.09km)  -  Met je eigen gezelschap of tijdens een rondvaart, een dagje op het water is heerlijk! Rederij Stichtse Vecht zorgt met haar vloot voor een onvergetelijke ervaring op het water van de Vecht of de Loosdrechtse Plassen.

elke dag geopend 

Fort Spion

loosdrecht, Noord-Holland (4.18km)  -  Rondom Fort Spion in Loosdrecht kunnen avontuurlijke kampeerders hun tent opzetten. Ook in het fort zijn slaapplaatsen aanwezig voor een rustig verblijf op een historische locatie.

elke dag geopend 

Pygmalion Beeldende Kunst

maarssen, Utrecht (4.22km)  -  Pygmalion Beeldende Kunst is gevestigd in Maarssen, aan de romantische rivier de Vecht. Het museum is klein en daardoor erg intiem.

open op zondag, vrijdag en zaterdag 

Boerderijcamping Demmerik

vinkeveen, Utrecht (4.24km)  -  Ga knus kamperen bij de boer! Vanuit een stoeltje op Boerderijcamping Demmerik heb je een uitzicht over een prachtig groen landschap met grazende koeien, een maaiende boer en een verre kerktoren.

geopend, elke dag geopend 

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (4.27km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

geopend, elke dag geopend 

Kinderboerderij Otterspoor

maarssenbroek, Utrecht (4.31km)  -  Ontmoet allerlei dieren op Kinderboerderij Otterspoor. Van een pauw tot een pony en van konijnen tot kippen, allemaal wonen op deze plek waar vroeger koeien liepen te grazen in de polder.

elke dag geopend 

Restaurant Tante Koosje

loenen aan de vecht, Utrecht (4.37km)  -  Geniet van heerlijk eten in Restaurant Tante Koosje. Wat vroeger een eenvoudige bistro was, is nu een restaurant met culinaire hoogstandjes geworden.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bison Bowling Maarssen

maarssen, Utrecht (4.43km)  -  Ga lekker bowlen met vrienden of familie bij Bison Bowling Maarssen.

's maandags gesloten 

Monkey Town Maarssen

maarssen, Utrecht (4.43km)  -  Indoorspeeltuin Monkey Town Maarssen is een walhalla voor kinderen van 1 tot en met 12 jaar.

elke dag geopend 

Abrona Kunst & Koffie

kockengen, Utrecht (4.65km)  -  Geen zin in koken maar wel zin in een heerlijke maaltijd en gezelligheid? Bij Abrona Kunst & Koffie kun je terecht voor koffie, lunch en soms een diner. Bewonder na uw maaltijd de prachtige kunstwerken op de tweede verdieping.

doordeweeks geopend 

Kinderboerderij De Vechtse Hoeve

maarssen, Utrecht (4.69km)  -  Midden in Park Vechtstein in Maarssen is kinderboerderij De Vechtse Hoeve een trekpleister voor jong en oud. Een hond, ganzen, konijnen, een pony: ze wonen allemaal op deze gezellige kinderboerderij.

elke dag geopend 

Kaas- en zuivelboerderij van der Arend

vinkeveen, Utrecht (4.81km)  -  Op boerderij Van Der Arend worden verschillende kaas- en zuivelproducten gemaakt. Neem een kijkje in de keuken van deze boerderij of bij de dieren.

open op dinsdag, vrijdag en zaterdag 

Boerderij Hazenveld

kockengen, Utrecht (5.35km)  -  Goedemorgen! Stap die tent maar uit, het frisgroene gras op. Geniet van een lekker kopje koffie met uitzicht over de uitgestrekte weilanden en de opkomende zon. Kamperen op Boerderij Hazenveld is puur genieten!

elke dag geopend 

Race en speel stoere games bij de Kartfabrique

utrecht, Utrecht (5.65km)  -  Kom karten en lasergamen bij de Kartfabrique in Utrecht! Of ontsnap uit Prison Island, als je durft. De Kartfabrique staat garant voor een ultieme active game beleving.

elke dag geopend 

't Wapen van Haarzuylen

haarzuilens, Utrecht (5.67km)  -  Geniet van een heerlijke lunch en de beste buffetten en diners bij 't Wapen van Haarzuylen. Voor alle feestjes biedt het restaurant het juiste arrangement. Puur genieten op een unieke plek in het centrum van Haarzuilens, het dorp met de rood-witte...

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

haarzuilens, Utrecht (5.71km)  -  Het grootste kasteel van Nederland, Kasteel de Haar, wekt ieders fantasie tot leven. Kleine ridders en jonkvrouwen dromen van hun eigen sprookje en jong en oud staat versteld van het rijke interieur.

elke dag geopend 

Kasteel Ammersoyen

Kasteel Ammersoyen

Bestel snel tickets Wandel over de ophaalbrug door de poort en waan je terug in de middeleeuwen. Kasteel Ammersoyen is namelijk één van de best bewaarde middeleeuwse kastelen in Nederland, vol herinneringen aan het verleden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kookschool Keizer Culinair - Breukelen