1

Uitstapjes vlakbij Kunstexpositie KunstWerkt

Nationaal Jenevermuseum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (0.37km)  -  Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam in het hartje van brandersstad Schiedam laat de hele geschiedenis van jenever zien. En dan mag een oer-Hollandse 'neut' natuurlijk ook niet ontbreken.

Stedelijk Museum Schiedam

schiedam, Zuid-Holland (0.4km)  -  Het Stedelijk Museum Schiedam verrast je in een prachtig gebouw met een grote collectie moderne kunst, allemaal van Nederlandse bodem. Bekijk bijvoorbeeld het Oerbeest van de beroemde Karel Appel en teken het zelf na!

Nationaal Coöperatie Museum

schiedam, Zuid-Holland (0.41km)  -  In het Nationaal Coöperatie Museum kunnen bezoekers zich een beeld vormen van de opkomst, de bloei en de neergang van de Coöperatie in Nederland.

Museummolen De Walvisch

schiedam, Zuid-Holland (0.51km)  -  Altijd al een Schiedamse reus willen beklimmen? In Molen De Walvisch in Schiedam kom je alles te weten over de molenhistorie van Schiedam en het productieproces: van graankorrel tot jeneverborrel.

Galerie Artipico

schiedam, Zuid-Holland (0.68km)  -  Bij galerie Artipico in Schiedam zijn schitterende schilderijen, zeefdrukken en beelden te vinden.

Galerie Jabelle - pastel en olieverf

schiedam, Zuid-Holland (0.76km)  -  In de sfeervolle galerie van Jacques Tange, kunstenaar van het jaar 2005, is het puur genieten. Tange maakt naast olieverfschilderijen en pastels, ook aardewerk, bronzen beelden en meubelen.

Crazy Springparadijs

schiedam, Zuid-Holland (2.05km)  -  Ontdek het Crazy Springparadijs en geniet samen met je kinderen bij het springevenement bij jou in de buurt.

Sportcentrum West

rotterdam, Zuid-Holland (2.11km)  -  Ook zo'n sportieveling? Sportcentrum West in Rotterdam heeft alles voor jou in huis. Hier kun je sporten en zwemmen onder één dak.

Brutus Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.14km)  -  Bezoek Brutus in Rotterdam en ontdek verschillende kunstenaars die het lokale en internationale publiek te verenigen. Word verrast met confronterende en boeiende exposities.

Wellness en ontspanning in Thermen Holiday

schiedam, Zuid-Holland (2.26km)  -  Pure verwennerij, comfort en luxe zijn de kernbegrippen van Thermen Holiday Schiedam. Bezoekers betreden er een oase van rust, ontspanning en weldaad. Tijd wordt iets om te vergeten.

Kinderboerderij 't Hoefblad

schiedam, Zuid-Holland (2.28km)  -  Op kinderboerderij 't Hoefblad in Schiedam mogen kinderen iedere woensdagmiddag de dierenverzorger helpen met voeren en schoonmaken.

Klimcentrum Neoliet - Bolder Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (2.28km)  -  Op zoek naar een nieuwe sport of wil je je skills op het gebied van boulderen verbeteren? Dan ben je bij klimcentrum Bolder Neoliet in Rotterdam aan het goede adres!

Zwembad Groenoord

schiedam, Zuid-Holland (2.31km)  -  Geniet met het hele gezin van alle leuke faciliteiten in zwembad Groenoord. Sjees van de 65 meter lange glijbaan en kom tot rust in het bubbelbad!

Sparta Stadion - Het Kasteel

rotterdam, Zuid-Holland (2.35km)  -  In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

De Bospoldervos

rotterdam, Zuid-Holland (2.41km)  -  De Bospoldervos: een reusachtig kunstwerk van Florentijn Hofman in Rotterdam-West. Een ode aan de natuur én de vreemdeling.

Oudheidkamer Pernis

pernis, Zuid-Holland (2.51km)  -  De Oudheidkamer van Pernis houdt de geschiedenis van het dorp levend! In de museumwoning is te zien hoe de Pernissers in de jaren dertig van de vorige eeuw leefden. Regelmatig zijn er gratis te bezoeken tentoonstellingen over Pernis te zien.

Van Nelle Fabriek

rotterdam, Zuid-Holland (2.52km)  -  Van Nelle? Dat is toch een koffiefabriek? Ja, vroeger! Nu is het prachtig gerenoveerd, zijn er werkplekken gemaakt en worden er evenementen gehouden.

Zwembad Overschie

overschie, Zuid-Holland (2.92km)  -  Zwembad Overschie is geschikt voor een heerlijk baantje zwemmen of voor zwemlessen. Sportievelingen kunnen meedoen aan aquajoggen!

Museum Oud Overschie: 'De hoop doet leven'

overschie, Zuid-Holland (3.14km)  -  Ontdek de geschiedenis van Overschie aan de hand van foto's, schilderijen en de gebouwen zelf. Bekijk hoe mensen in die tijd leefden en bezoek een van de voorstellingen in de melkfabriek.

Galerie African Art

rotterdam, Zuid-Holland (3.19km)  -  Ook betoverd door Afrika en haar schatten? De galerie African Art, in de historische Delfshaven, is gespecialiseerd in Afrikaanse kunst.

Stadsbrouwerij de Pelgrim

rotterdam, Zuid-Holland (3.32km)  -  Proef een glaasje Pelgrimbier op de plek waar vele jaren geleden Pelgrimvaders vertrokken naar wat nu Amerika is: naast de Pelgrimvaderskerk.

Bronzen beelden atelier

rotterdam, Zuid-Holland (3.32km)  -  Elly Hendrix is kunstenares en maakt bronzen beelden en beeldjes. In haar atelier zijn deze beelden te zien. Voor kleine groepen geeft Elly ook een presentatie over het bronsgieten, een proces waar meer werk in zit dan je denkt.

Galerie Atelier L'art du Feu

rotterdam, Zuid-Holland (3.34km)  -  Petri Voet is de eigenaresse en de kunstenares die exposeert in galerie L'art du Feu. Zij heeft zich gespecialiseerd in keramiek. In haar atelier is dan ook van alles te zien op het gebied van keramiek. Haar werk verwijst naar onherbergzame...

Theater in de Lugt

rotterdam, Zuid-Holland (3.35km)  -  Muziek, film, theater, schrijvers, poëzie en dans. Dat vind je allemaal in Theater in de Lugt in het stadsdeel Overschie in Rotterdam.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kunstexpositie KunstWerkt