1

Uitstapjes vlakbij Klompenmuseum Goor

Pitch&Putt Twente

diepenheim, Overijssel (3.84km)  -  Pitch&Putt Golf heeft als doel om golf aan te bieden voor een lage prijs. Dit kan bijvoorbeeld op het Twentse platteland in het gezellige plaatsje Diepenheim.

Kasteel Warmelo

diepenheim, Overijssel (5.09km)  -  Ontdek het prachtige Kasteel Warmelo, omgeven door een groot park. Vier eeuwen tuinarchitectuur, verschillende tentoonstellingen en de prachtige natuur verwelkomen je!

Pony rijden en huifkartochten bij Het Lamoen

markelo, Overijssel (6.53km)  -  Dol op pony's? Kom dan ponyrijden bij Ponyrecreatie Het Lamoen, volg een workshop over pony's of vier hier je verjaardagsfeestje, ook met pony's. Met de huifkar eropuit kan ook, gewoon zelf na een basiscursus. Voor een weekend of langer. Dat is...

Dagje uit op Landgoed Het Rheins

enter, Overijssel (6.59km)  -  Landgoed Het Rheins biedt veel vermaak in het weelderige Twente. Speel midgetgolf, vier een leuk themafeest of kom bier proeven tijdens een High Beer. Overnachten kan in vakantiehuizen in Saksische boerderijstijl.

Museum Eungs Schöppe

markelo, Overijssel (6.89km)  -  Museum Eungs Schöppe heeft in het voorjaar en najaar regelmatig wisselende tentoonstellingen van klederdrachten, mutsen en stoffen uit Twente. De vaste collectie van merklappen en letterdoeken is de trots van het museum.

Zompen Museum

enter, Overijssel (7.59km)  -  Tussen oude gereedschappen en indrukwekkende verhalen vind je heuse zompen. Maar wat dat zijn? Dat leer je in het Zompen Museum.

't Witte Hoes - restaurant en bowling

rijssen, Overijssel (7.71km)  -  De zes bowlingbanen van Bowlingcentrum 't Witte Hoes vormen het toneel van een keiharde strijd. Wie gooit de eerste strike? Kom ook naar 't Witte Hoes voor andere groepsuitjes of om iets te eten in het restaurant. Vier je groepsuitje of feestje...

Museum No Hero

delden, Overijssel (8.93km)  -  In Museum No Hero, in een rentmeesterhuis op landgoed Twickel, zie je de bijzondere collectie van kunstverzamelaar Geert Steinmeijer.

Museumboerderij Wendezoele

ambt delden, Overijssel (9.12km)  -  Leer alles over het Twentse boerenleven op Boerderij Wendezoele. Oude ambachten worden op speciale dagen gedemonstreerd. Ook worden er wandelingen en andere activiteiten georganiseerd.

Pelmolen Ter Horst

rijssen, Overijssel (10.27km)  -  Breng een bezoekje aan Pelmolen Ter Horst (1752) in het Overijsselse Rijssen. Bewonder in de historische olieslagerij een waanzinnig stukje Hollandse techniek.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Klompenmuseum Goor