1

Uitstapjes vlakbij Lokaal 54

Schoolmuseum Schooltijd

terneuzen, Zeeland (0.19km)  -  In Terneuzen vind je Museum Schooltijd, een museum met een collectie aan oude schoolspullen. Bekijk oude bankjes, inktpotten, oude aardrijkskundeplaten, telraampjes en nog meer onderwijs attributen.

-in the spotlights-

Speelbos De Braakman

biervliet, Zeeland (7.44km)  -  Speelbos De Braakman is een heerlijke natuurspeelplaats voor kinderen. Klauteren over boomstammen of kliederen met de waterpomp; de fantasie wordt geprikkeld. Ouders genieten van de natuur in dit voormalige krekengebied.

Paulinaschor

biervliet, Zeeland (9.44km)  -  De schorren voor de Paulinapolder zijn bijzonder om te bezoeken. Op de hoger gelegen oeverwallen zijn strandkweek, zeealsem en schorrekruid te zien.

Sauna Aquavia

axel, Zeeland (10.33km)  -  Met de bijzondere buitensauna, verschillende baden, massages en schoonheidsbehandelingen is Sauna Aquavia dé plek voor totale ontspanning.

Watertoren Axel

axel, Zeeland (10.71km)  -  Beklim de Watertoren van Axel en geniet van een mooi uitzicht over het omliggende natuurgebied! Rondom de toren bevindt zich ook een prachtige tuin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Lokaal 54


-advertentiepositie-