1

Uitstapjes vlakbij Hotel Catalonia Vondel

Theater Bellevue

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Geniet bij Theater Bellevue in hartje Amsterdam van een heerlijke avond vol cultuur en vermaak met een ruime keuze van voorstellingen en optredens.

DeLaMar Theater

amsterdam, Noord-Holland (0.27km)  -  Het DeLaMar Theater kent een lange geschiedenis, al vanaf 1947. Wim Sonneveld stond hier vaak op de planken. Nu is het theater helemaal vernieuwd en heeft het een divers aanbod voor liefhebbers van onder andere theater, musicals en cabaret.

Vondelpark Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Op vijf minuten van het Leidseplein en op loopafstand van het Rijksmuseum, Stedelijk Museum en het Van Gogh Museum ligt in Amsterdam het bekende Vondelpark. Een oase van groen in de drukte van de stad.

Max Euwe Centrum

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Schaakliefhebbers zullen hem wel kennen: Max Euwe. De enige Nederlands wereldkampioen schaken wordt geëerd in het Max Euwe Centrum.

De Melkweg

amsterdam, Noord-Holland (0.33km)  -  De Melkweg in Amsterdam staat bol van creativiteit. Dans, theater, film, muziek en fotografie komen hier samen.

Rembrandts Amsterdam Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.37km)  -  Neem plaats in het Amsterdamse leven van meesterschilder Rebrandt van Rijn: Rembrandts Amsterdam Experience aan het Leidseplein. Een digitale voorstelling vol videoprojecties en special effects!

Jimmy Woo

amsterdam, Noord-Holland (0.38km)  -  De luxe club Jimmy Woo in Amsterdam staat bekend als een stijlvolle nachtclub met een uniek interieur. Alleen de beste dj's mogen er draaien.

Paradiso Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.4km)  -  Paradiso Amsterdam hoeft bijna geen verdere aanduiding. Iedereen kent dit poppodium en clubhuis dat ook wel dé poptempel van Nederland wordt genoemd. Het is gevestigd in een voormalig kerkgebouw van De Vrije Gemeente van Amsterdam.

Levend Paardenmuseum

amsterdam, Noord-Holland (0.43km)  -  In een prachtig neoclassicistisch gebouw in hartje Amsterdam vind je het Levend Paardenmuseum. Ga terug in de tijd in de Hollandsche Manege - de oudste rijschool van Nederland - en leer alles over het paardrijden van vroeger.

Amsterdam Pipe Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.53km)  -  De pijproker leert in het museum zijn voorvaderen kennen. Ook wie geïnteresseerd is in pijpen en roken, moet het Amsterdam Pipe Museum eens bezoeken.

Van Gogh Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.58km)  -  In het Van Gogh Museum hangen meer dan 200 schilderijen van de bekende kunstenaar Vincent van Gogh. Bekijk de beroemde meesterwerken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hotel Catalonia Vondel