Uitstapjes vlakbij Happy Company Rotterdam...

Buitenzwembad De Vosse

hillegom, Zuid-Holland (0.01km)  -  In dit zwembad is ruimte genoeg voor een verkoelende duik. Met een 50-meter lang wedstrijdbad en een grote groene ligweide is dit ruime zwembad geschikt voor een heerlijk zomers dagje weg met het hele gezin

Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (4.34km)  -  Er is geen park in de wereld waar de lente in al zijn kleur en fleur zo losbarst als in Keukenhof. Een bloeiend uitje voor alle leeftijden!

Lisser Art Museum

lisse, Zuid-Holland (4.43km)  -  In de tuin van Kasteel Keukenhof ligt het Lisser Art Museum. Hier geloven ze dat een paar kunstwerken écht goed bekijken beter is dan een heleboel kunstwerken een beetje bekijken.

Kasteel Keukenhof

lisse, Zuid-Holland (4.56km)  -  Landgoed Keukenhof ligt midden in de bloembollenstreek. Het kasteel op dit landgoed is een prachtige plek voor een bruiloft of ander feest!

Museum De Zwarte Tulp

lisse, Zuid-Holland (4.68km)  -  Ontdek de cyclus van bol tot bloem in Museum De Zwarte Tulp. Foto's, video's, gereedschappen en een kleine bibliotheek laten de ontwikkeling van de bloembollenstreek zien.

Speeltuin Groenendaal

heemstede, Noord-Holland (5.05km)  -  Groenendaal is een eeuwenoud wandelbos, waar kinderen heerlijk kunnen spelen in Speeltuin Groenendaal. Naast de speeltuin ligt kinderboerderij 't Molentje.

Pannenkoekenhuis De Oase

vogelenzang, Noord-Holland (5.71km)  -  Niets is na een wandeling zo lekker als een pannenkoek! Kom genieten bij pannenkoekenrestaurant De Oase aan de hoofdingang van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Cruquius Museum

cruquius, Noord-Holland (5.8km)  -  Museum De Cruquius is een industrieel monument uit 1849. Het voormalig stoomgemaal maalde, samen met twee andere stoomgemalen, in drie jaar tijd de Haarlemmermeer leeg.

Claus Bowling

hoofddorp, Noord-Holland (5.87km)  -  Kom gezellig bowlen met vrienden, familie of collega's bij Claus Bowling. Of kies voor de nieuwe bowlingsensatie Hyperbowlen, een mix tussen bowlen en gamen! Het centrum is ook geschikt voor een feest of vergadering.

't Huys Dever

lisse, Zuid-Holland (5.89km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

Speelbos Meermond

heemstede, Noord-Holland (6.02km)  -  Buiten spelen doe je in Speelbos Meermond, waar je kunt spelen tot je groen ziet. Het speelbos zit vol uitdagingen voor kinderen en kleuters.

Blitz Skincare

heemstede, Noord-Holland (6.2km)  -  Onthaast en ontspan in de spa van Blitz Skincare. Faciliteiten als gewichtloos drijven in een zoutwaterbad en een massage op een verwarmde zandbank maken van deze spa iets bijzonders.

Tulip en Dahlia Bicycle Tours

lisse, Zuid-Holland (6.85km)  -  Stap op de fiets en reis met de Tulip Bicycle Tour in het voorjaar langs de mooiste bloeiende bollenvelden rondom Lisse en in het najaar langs de dahliavelden. Een gids vertelt onderweg meer over de bezienswaardigheden en historie van de omgeving.

Bijbelse Tuin

hoofddorp, Noord-Holland (6.9km)  -  Achter de Joannes De Doper parochie ligt de Bijbelse Tuin. De meeste bomen, planten en kruiden in deze tuin worden ook genoemd in de Bijbel. Tussen het groen staan prachtige beelden van Bijbelse figuren. De beelden zijn gemaakt door Karel Gomes.

Pannenkoekenboerderij Langs Berg en Dal

noordwijk, Zuid-Holland (7.19km)  -  Je loopt door het duingebied bij Noordwijk en dan snap je de naam van deze gezellige pannenkoekenboerderij: Langs Berg en Dal. In gezelschap van familie, vrienden of kinderen, met een pannenkoek op het bord is het altijd feest. Deze pannenkoek...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Happy Company Rotterdam groepsuitjes