Uitstapjes vlakbij Privétuin Het Landje

Poffertjeskraam Laren

laren, Noord-Holland (2.58km)  -  De oud-Hollandse poffertjeskraam bepaalt in Laren al ruim honderd jaar het straatbeeld. Kanten gordijnen, linnen plafonds en natuurlijk overheerlijke poffertjes.

Galerie De Vlierhove

blaricum, Noord-Holland (2.87km)  -  Ontdek kunst in Galerie De Vlierhove. Verschillende kunstenaars exposeren hier hun werk. De galerie heeft tijdelijk geen exposities . Houd de website in de gaten voor nieuwe exposities.

Singer Laren

laren, Noord-Holland (2.96km)  -  Het vernieuwde Singer Laren is een culturele ontmoetingsplek voor beeldende- en podiumkunsten. Ideaal voor een avondje uit of een feestelijke bijeenkomst.

Kunsthandel Studio 2000

blaricum, Noord-Holland (2.97km)  -  Ontdek kunst in Blaricum bij Kunsthandel Studio 2000. Hier is hoogwaardige kunst uit de negentiende en twintigste eeuw te bekijken en ook te koop.

Op zoek naar de natuur bij Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (3.25km)  -  De natuur rond Kasteel Groeneveld zit vol spannende verrassingen voor kinderen. Ze beleven en ontdekken de natuur met het leuke programma dat is opgesteld door Staatsbosbeheer: zelf thee plukken, geblinddoekt bomen herkennen en nog veel meer.

Kasteel Groeneveld

baarn, Utrecht (3.25km)  -  In Kasteel Groeneveld in Baarn geniet je van rijke historie, het groen rondom het landhuis en de wisselende tentoonstellingen. Een leuk en historisch dagje uit!

Speelbos 't Laer

laren, Noord-Holland (3.57km)  -  Tijd om terug te gaan naar de natuur. Want buiten spelen is goed voor je! Ontdek het zelf en ga ravotten in Speelbos 't Laer.

Theetuin Eemnes

eemnes, Utrecht (3.75km)  -  Geniet van een ambachtelijk hapje en een drankje bij Theehuis Eemnes. Hier kunnen bezoekers sfeervol lunchen, brunchen of een high tea houden.

Hertenkamp Baarn

baarn, Utrecht (3.8km)  -  Damherten, hindes, dwerggeiten, Soay-schapen, Texelse schapen, geiten, eenden en nog veel meer dieren zijn te vinden in Hertenkamp Maarschalksbos. Je hebt nog nooit zoiets liefs gezien als een pasgeboren hertje in de lente.

Kinderboerderij De Warande

huizen, Noord-Holland (4.2km)  -  Help de boer op de kinderboerderij om konijnen, geitjes en alle anderen dieren te voeren. Ook verjaardagspartijen vier je op De Warande. Versier een taart of maak een eigen schaapje van echt schapenwol. Rijd als afsluiter nog een rondje op een paard.

Bosbad De Vuursche

baarn, Utrecht (4.59km)  -  Zwemmen? Of toch midgetgolfen? Het kan allebei in Baarn bij Bosbad De Vuursche. Dit prachtige recreatieterrein heeft alles in huis voor een zomers dagje weg met het hele gezin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Privétuin Het Landje