Uitstapjes vlakbij Kinepolis Oss

Museum Jan Cunen

oss, Noord-Brabant (0.36km)  -  Bewonder in Museum Jan Cunen negentiende-eeuwse schilderkunst en de geschiedenis van Oss.

's maandags gesloten 

Golfbad Oss

oss, Noord-Brabant (0.42km)  -  Golfbad Oss is leuk voor alle leeftijden. Het zwembad beschikt over glijbanen en een leuk kleuterbad, maar heeft ook extra's, zoals stoomcabines, een golfslagbad en een zonnebank.

elke dag geopend 

Rusheuvel - bowling, sport, event

oss, Noord-Brabant (1.38km)  -  Zoek je een intensieve of meer een rustige balsport? Ga de sportieve uitdaging aan op de tennis- of bowlingbanen van Rusheuvel. In de bijbehorende sport- of evenementenhal kun je terecht voor een beurs, sporttoernooi of concert.

elke dag geopend 

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (1.94km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

gesloten, bijna weer open  2 t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:30 uur 

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

oss, Noord-Brabant (1.95km)  -  Konijnen huppelen rond en de schapen en geiten komen nieuwsgierig dichterbij. Welkom op natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoekk! Knuffel en leer hier alles over de dieren aan de hand van de leuke weetjes die je bij de dierenverblijven vindt.

elke dag geopend 

Zakelijke bijeenkomsten in Cultureel Centrum De Pas

heesch, Noord-Brabant (3.39km)  -  Cultureel Centrum de Pas, in het Noord-Brabantse Heesch, is een multifunctionele locatie voor zakelijke evenementen.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Kinderboerderij De Beestenbergh

berghem, Noord-Brabant (3.5km)  -  Neem een pluizig konijntje op schoot of borstel het kalf: het mag op kinderboerderij De Beestenbergh. Kinderen leren van alles over de dieren die er wonen.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (4.11km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

open op vrijdag en zaterdag 

Openluchttheater Hoessenbosch

berghem, Noord-Brabant (4.52km)  -  In openluchttheater Hoessenbosch is elke voorstelling een feest. Geniet hier van theater, dans of cabaret tussen fluitende vogels en ruisende bomen. Een bijzondere ervaring!

gesloten, open van  1 mei t/m 30 september 

Brasserie L' église & Feesterij 't Vunderke

macharen, Noord-Brabant (4.64km)  -  't Vunderke is een gastvrije locatie. In de zaal van de Feesterij is zo ongeveer iedereen uit Macharen en omstreken getrouwd. Minstens zo gezellig is de Brasserie L' église dat een zeer flexibele menukaart heeft met gerechten in verschillende maten.

elke dag geopend 

Circuit Park Berghem

berghem, Noord-Brabant (4.74km)  -  Karten is topsport! Dat is te ervaren op Circuit Park Berghem op een circuit van 1300 meter.

gesloten, open van  1 maart t/m 1 november, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Galerie Sous-Terre

lithoijen, Noord-Brabant (4.74km)  -  In de enorme kunstcollectie van Galerie Sous-Terre ben je niet zomaar uitgekeken! Ga eens langs, koop of leen een kunstwerk of volg een workshop!

open op zondag 

Zakelijke evenementen in Klooster Bethlehem

haren, Noord-Brabant (5.74km)  -  In Klooster Bethlehem in het Noord-Brabantse Haren is alles aanwezig voor een doeltreffende vergadering of spetterend personeelsfeest.

geopend op afspraak of bel +31 (0)412 - 46 50 46 

Uitkijktoren Herperduin

herpen, Noord-Brabant (6.76km)  -  Met helder weer kijk je vanaf de Uitkijktoren Herperduin van Den Bosch tot Nijmegen! De toren staat op een duin van 7 meter en is 24 meter hoog.

elke dag geopend 

Korenmolen Tot Voordeel en Genoegen

alphen, Gelderland (6.9km)  -  De korenmolen Tot Voordeel & Genoegen is een prachtig bouwwerk om te zien. Bij mooi weer is het te bezichtigen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)487 56 1440 

Sterrenwacht Halley

vinkel, Noord-Brabant (7.21km)  -  Kom sterren kijken en verwonder je over de pracht van de natuur en onze melkweg.

soms geopend op vrijdag 

Rainbow Centre Bowling en zaalverhuur

nistelrode, Noord-Brabant (7.53km)  -  Je kunt op de bowlingbanen van Rainbow Centre gewoon een balletje gooien of kiezen voor een flitsende variant van dit leuke familiespel. Kom discobowlen. De baan baadt dan in felle verlichting en je gooit op de maat van discobeats.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinepolis Oss