Uitstapjes vlakbij Zakelijke partijen in Slot...

Poppentheater Tingeling

beuningen, Gelderland (1.73km)  -  In het blauwe thuistheater zit je bovenop de mooie poppen en het leuke decor. Zo kun je de leuke, muzikale voorstellingen van dichtbij meemaken. Of kies een leuke voorstelling en laat het poppentheater naar jou toekomen.

Museumboerderij Den Tip

herveld, Gelderland (2.89km)  -  Museumboerderij Den Tip is in 1734 gebouwd op een terp. En wie nu het boerenerf opstapt, ziet hoe de boer en boerin er vroeger leefden. Zonder waterleiding en wasmachine, maar met een waterput en een oude wastobbe.

De Tempelhof

winssen, Gelderland (3.38km)  -  Bezoek kunstgalerie de Tempelhof en leer alles over moderne beeldende kunst. Ontdek het Leven als Quantum-Art, een groeiproces van ik naar wij.

Viking Adventures Klimpark

nijmegen, Gelderland (5.03km)  -  Klaar voor een adrenalinekick die nog weken lang door je lichaam zindert? Kom naar Zips en Ropes en probeer alle attracties uit. Van een vrije val, een dollemansrit op een schommel tussen de bomen en een razendsnelle zipline.

Paintball Nijmegen

nijmegen, Gelderland (5.28km)  -  De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

Het Hof van Kaatje

wijchen, Gelderland (5.95km)  -  Het Hof van Kaatje is veel meer dan alleen een kinderboerderij. Speel ook een potje jeu des boules, maak een ritje met de huifkar of leef je uit in de speeltuin. Er is ook een Bed & Breakfast.

FunZone Nijmegen

oosterhout, Gelderland (6.11km)  -  In Oosterhout is een kinderspeelparadijs waar kinderen zich eindeloos vermaken. Kom ook spelen, klauteren en ontdekken bij FunZone Nijmegen!

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland (6.11km)  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Schaatsbaan Triavium

nijmegen, Gelderland (6.45km)  -  Triavium in Nijmegen heeft maar liefst drie verschillende ijsbanen verdeeld over twee verdiepingen. De schaatsbaan is 333 meter lang. In het ijshockeystadion speelt ijshockeyclub Nijmegen haar thuiswedstrijden.

GRIP Nijmegen

nijmegen, Gelderland (6.46km)  -  Strek de benen tijdens een uurtje klimmen bij GRIP Nijmegen. Beginners en gevorderden kunnen zich op deze wanden helemaal uitleven.

De Achtertuin

nijmegen, Gelderland (6.58km)  -  Net buiten het centrum van Nijmegen vind je stadsoase 'De Achtertuin'. Op dit pop-up-terras op het voormalig industrieterrein Vasim drink je een koud biertje, geniet je van een heerlijk wijntje en eet je verrassend goed.

Sunset March

nijmegen, Gelderland (6.74km)  -  De indrukwekkende Sunset March is een dagelijks eerbetoon aan de militairen die gevochten hebben voor de vrijheid van Nederland.

Kinderboerderij 't Boerke

nijmegen, Gelderland (6.75km)  -  Beleef de gezellige beestenboel op Kinderboerderij 't Boerke. Er zijn hier pony's, pauwen, muizen, konijnen en cavia's. Ook is er een bijenkast, een aquarium en een volière met mooie vogels.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zakelijke partijen in Slot Doddendael