Uitstapjes vlakbij Kwaak Theater

De Verhalenboot

zwolle, Overijssel (0.09km)  -  Stap aan boord! Leer de kunst van verhalen maken, vertellen en schrijven op de verhalenboot met uitzicht over de Zwolse wateren. De verhalenboot organiseert voorstellingen, schrijfopleidingen en vertelevenementen.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (0.18km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.48km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

Café-Restaurant Bruut

zwolle, Overijssel (0.5km)  -  In Bar-Restaurant Bruut kun je terecht van de middag tot in de late uurtjes. Bruut is de plek in Zwolle om te eten, te drinken én te dansen. De gelegenheid richt zich vooral op jong-volwassenen van boven de twintig.

Stadsmuseum ANNO

zwolle, Overijssel (0.51km)  -  Welkom in Stadsmuseum ANNO! Hier ontdek je alles over de geschiedenis van Hanzestad Zwolle door verhalen van beroemde Zwollenaren, archeologische opgraving en bijzonder erfgoed.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (0.53km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, de enige overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

Eetcafé De Kleine

zwolle, Overijssel (0.55km)  -  In de schaduw van de Peperbus in Zwolle huist sinds 1935 Eetcafé De Kleine. Het is veruit het oudste familiecafé van Zwolle. Het café is smal maar verrassend diep. Geniet in de knusse ruimte van gezelligheid aan de bar of een lekker hapje.

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.58km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.74km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.84km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kwaak Theater