Uitstapjes vlakbij Droste's wellness op de...

Droste's Boerderijlodges

tubbergen, Overijssel  -  Snuif de sfeer op van het Twentse platteland en verblijf in een hippe Boerderijlodge van Droste's. Je vindt de vakantieverblijven in verschillende boerderijen rondom Tubbergen. De lodges zijn geschikt voor twee tot vijf personen en hebben een...

elke dag geopend 

Kaas- en Zuivelboerderij Het Hoepel

mander, Overijssel (1.34km)  -  Op Kaas- en Zuivelboerderij Het Hoepel wordt nog op ambachtelijke wijze kaas gemaakt. Kom kijken bij dit proces en koop iets lekkers in de winkel voor thuis.

open op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad de Vlaskoel

tubbergen, Overijssel (1.52km)  -  Zwembad de Vlaskoel is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad bij Tubbergen doe je diverse activiteiten en kun je zwemmen in verschillende baden. Neem deel aan een variatie aan lessen en workshops, gegeven door ervaren...

elke dag geopend 

De Klootschieter

tubbergen, Overijssel (1.8km)  -  Klootschieten kun je overal met De Klootschieter! Wie werpt het verst? Gerrit De Klootschieter legt je de regels uit. Het spel speel je op een bospad.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 15 16 00 00 

Kroezeboom in Fleringen

fleringen, Overijssel (3.62km)  -  Op de Fleringer Es staat een van de oudste bomen van Nederland. Deze Kroezeboom had vroeger verschillende maatschappelijke functies.

elke dag geopend 

Café-Restaurant, Speeltuinen & Escaperoom Morskieft

reutum, Overijssel (4.07km)  -  Kinderen hoeven zich tijdens het wachten op het eten niet te vervelen bij Café-Restaurant-Speeltuin Morskieft. In de speelhal staan de klimtoestellen in het speelzand. Buiten kunnen de kinderen lekker glijden, klimmen en schommelen.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Twentsche Bloemenpluktuin

fleringen, Overijssel (4.96km)  -  Zelf een boeket plukken is veel leuker dan eentje kopen bij de bloemist! In de Twentsche Bloemenpluktuin in Fleringen mag iedereen een bosje bloemen plukken en kiezen uit de mooiste bloemensoorten.

open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Het Groot Twentsch Maisdoolhof

fleringen, Overijssel (4.96km)  -  Kom verdwalen in het Groot Twentsch Maisdoolhof! Vind de uitkijktoren en zie hoe iedereen de weg probeert te vinden. Daarna is het heerlijk uitrusten op het terras.

vandaag nog gesloten, geopend 10 juli t/m 28 augustus, van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Uitkijkpunt en oriënteertafel Kuiperberg

ootmarsum, Overijssel (6.18km)  -  Vergaap je aan het schitterende panorama vanaf het uitkijkpunt op de Kuiperberg. Op een stenen plateau staat bovendien een monumentale oriënteertafel.

elke dag geopend 

Museum Ton Schulten

ootmarsum, Overijssel (6.82km)  -  Eerst reclamemaker, nu kunstenaar: Museum Ton Schulten laat de ontwikkeling zien van het oeuvre van de schilder. Abstracte doeken, bloemstillevens en landschapsmozaïeken zijn geïnspireerd op het Twentse coulisselandschap.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Molen van Oude Hengel

ootmarsum, Overijssel (6.85km)  -  Aan de rand van het Twentse stadje Ootmarsum staat Molen van Oude Hengel (1866). Breng iedere zaterdag een bezoekje aan de prachtige korenmolen.

open op zaterdag 

Cremershuis

ootmarsum, Overijssel (6.87km)  -  Ben je een dagje in Ootmasum? Loop dan zeker even door de Marktstraat om het imposante Cremershuis (1656) te bekijken!

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Oude Stadhuis

ootmarsum, Overijssel (6.88km)  -  Op het Marktplein, het middelpunt van het Twentse kunststadje Ootmarsum staat het statige Oude Stadhuis. Dit gebouw werd in 1778 ontworpen door Egbert Schrader en is een van de meest opvallende rijksmonumenten van de stad.

's maandags gesloten 

Chez-Moi Ton Schulten Galerie International

ootmarsum, Overijssel (6.89km)  -  Bezoek Galerie Chez-Moi in Ootmarsum, de galerie van Ton Schulten. Maak in zijn thuisstad kennis met deze internationaal bekende kunstenaar!

's maandags gesloten 

Art Brut Kik Galerie

ootmarsum, Overijssel (6.95km)  -  In Galerie Art Brut Kik vind je uitsluitend werken van verstandelijk beperkte kunstenaars. Geniet van kunst in zijn puurste vorm!

elke dag geopend 

Museum Het Drostenhuis

ootmarsum, Overijssel (6.97km)  -  In het Drostenhuis, in het centrum van Ootmarsum, is het net alsof de tijd heeft stilgestaan. Alles in deze oude stadsboerderij uit 1750 is namelijk ingericht zoals het er eeuwen geleden uitzag.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Schoolmuseum Educatorium Ootmarsum

ootmarsum, Overijssel (7.01km)  -  Hoe leerden ze vroeger? Het 'aap-noot-mies'-leesplankje en allemaal andere historische leermiddelen zijn te zien in Onderwijsmuseum Educatorium.

geopend, elke dag geopend 

Authentieke boerderijen bij Openluchtmuseum Ootmarsum

ootmarsum, Overijssel (7.11km)  -  Ga terug in de tijd in Ootmarsum! In Openluchtmuseum Ootmarsum zijn prachtige oude, streekgebonden boerengebouwen te zien. Leer meer over de regio en zijn gewoontes en ontdek hoe mensen vroeger leefden en werkten.

elke dag geopend 

Brouwerij Othmar: brouwerijtour, bierproeverij en bierspa

ootmarsum, Overijssel (7.14km)  -  Ga op bezoek bij de stadsbrouwerij van Ootmarsum: Othmar. Boek een brouwerijtour, proef de bieren tijdens een bierproeverij of High Beer of ontspan in de bierspa. Proost!

elke dag geopend 

Zalencentrum Spalink

geesteren, Overijssel (7.25km)  -  Zalencentrum Spalink organiseert diverse leuke buitenactiviteiten. Daag je familie of vrienden uit voor een potje sumoworstelen of ga kruisboogschieten. De dag sluit je af met een heerlijke barbecue. Spalink heeft een mooie zaal voor grote feesten.

geopend op afspraak of bel +31(0)546 68 13 38 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Droste's wellness op de boerderij