Uitstapjes vlakbij Vergaderen in...

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (1.56km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (3.82km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

Sauna & Beauty Ommen

ommen, Overijssel (4.54km)  -  Kom helemaal tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. Geniet van de verschillende baden en sauna's en laat je verwennen met een welverdiende massage.

Nationaal Tinnen Figuren Museum

ommen, Overijssel (4.8km)  -  De kennis van de vaderlandse geschiedenis krijgt in het Nationaal Tinnen Figuren Museum een opfrisbeurt aan de hand van een gigantische collectie prachtig beschilderde tinnen figuren.

Streekmuseum Ommen

ommen, Overijssel (5.02km)  -  In Streekmuseum Ommen reis je langs de molen en het tolhuis door de prehistorie. Klederdracht, schilderijen en munten brengen de historie tot leven.

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (5.4km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (6.48km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (7.44km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (7.49km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

Hooge Graven Golfclub Ommen

arriën, Overijssel (7.58km)  -  Sla een balletje op een van de mooiste bosbanen van Nederland. Voor beginners is er de 9 holes Par 3-baan en voor gevorderden zelfs een 18 holes wedstrijdbaan.

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (7.69km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

Het Grammofoonmuseum

nieuwleusen, Overijssel (8.09km)  -  Ontdek de geschiedenis van muziek en geluid in het Grammofoonmuseum in Nieuwleusen. Fonografen, grammofoons, elpees en toerenplaten: het is allemaal te vinden in dit Grammofoonmuseum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in Landgoedcentrum Vilsteren