1

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (1.56km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (3.82km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

Kinderboerderij Ommen

ommen, Overijssel (4.25km)  -  Ontdek het boerenleven op Kinderboerderij Ommen. Knuffel met het konijn of laat een eigen dier een nachtje logeren op de boerderij.

Sauna & Beauty Ommen

ommen, Overijssel (4.54km)  -  Kom helemaal tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. Geniet van de verschillende baden en sauna's en laat je verwennen met een welverdiende massage.

Rederij Peters - rondvaarten en groepsuitjes

ommen, Overijssel (4.65km)  -  Ken je de trikke al? Toer door Overijssel met dit milieuvriendelijke en hippe voertuig. Leuk als groepsuitje, of als onderbreking van een vergadering. Rederij Peters verzorgt ook rondvaarten en heeft een heuse barbecueboot

Nationaal Tinnen Figuren Museum

ommen, Overijssel (4.8km)  -  De kennis van de vaderlandse geschiedenis krijgt in het Nationaal Tinnen Figuren Museum een opfrisbeurt aan de hand van een gigantische collectie prachtig beschilderde tinnen figuren.

Streekmuseum Ommen

ommen, Overijssel (5.02km)  -  In Streekmuseum Ommen reis je langs de molen en het tolhuis door de prehistorie. Klederdracht, schilderijen en munten brengen de historie tot leven.

Aero Club Salland - Zweefvliegen

lemelerveld, Overijssel (5.14km)  -  Zweefvliegen is een mooie sport. Zo vrij als een vogel vliegen door het luchtruim! Aero Club Salland verzorgt zowel introductievluchten als hele opleidingen.

Speelparadijs Octo4Kids

ommen, Overijssel (5.31km)  -  Bij binnenkomst in indoor speelparadijs Octo4Kids zijn de kleintjes niet meer te houden. Snel spelen, rennen en klauteren!

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (5.4km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

Openluchtzwembad Gerner

dalfsen, Overijssel (5.78km)  -  Spetter, spatter en zwem in het openluchtzwembad Gerner. Hier is heerlijke verkoeling te vinden voor een warme zomerdag.

Uitkijktoren Ommen

ommen, Overijssel (6.12km)  -  Klim op de uitkijktoren van Ommen en bewonder het landschap vol heide en bossen. De toren is 18 meter hoog.

Bostheater Ommen

ommen, Overijssel (6.12km)  -  Midden in het bos bij de de Besthemerberg vind je het grootste openluchttheater van Nederland: Bostheater Ommen.

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (6.48km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

Landgoed Eerde

ommen, Overijssel (7.38km)  -  Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

De Sahara Ommen

ommen, Overijssel (7.44km)  -  Rond Ommen vind je veel bossen, overblijfselen van het landgoed Eerde. En daar midden in vind je de Sahara. Een on-Nederlands landschap.

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (7.49km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

Klimmen, spelen en zwemmen in Natuurlijk Heidepark!

lemelerveld, Overijssel (7.57km)  -  Spring in het natuurzwembad, speel in de kabouterspeeltuin, volg het kabouterpad en klim hoog tussen de bomen in Natuurlijk Heidepark. Of ontspan je op het grote terras bij het water. Hier is voor alle leeftijden iets te doen!

Hooge Graven Golfclub Ommen

arriën, Overijssel (7.58km)  -  Sla een balletje op een van de mooiste bosbanen van Nederland. Voor beginners is er de 9 holes Par 3-baan en voor gevorderden zelfs een 18 holes wedstrijdbaan.

Alpaca Tea Time

lemelerveld, Overijssel (7.69km)  -  Voor velen een dream come true: genieten van thee met zoetigheid tussen de alpaca's! Leuk als vrijgezellenfeestje of een vriendinnendag - met een extra hoog knuffelgehalte.

Zorgboerderij Aan 't Zandeinde

lemele, Overijssel (8.03km)  -  Aan 't Zandeinde is een echte kijk-, doe- en zorgboerderij. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen in de stal en de kleine biggetjes te knuffelen,

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in Landgoedcentrum Vilsteren