Uitstapjes vlakbij Vergaderen in...

Landgoed Vilsteren

vilsteren, Overijssel  -  Landgoed Vilsteren is een groot particulier landgoed waar het heerlijk wandelen is. Drink een kopje koffie in het dorpje dat midden in het landgoed ligt en kom kamperen op het kampeerterrein.

elke dag geopend 

Koe Safari bij Erve Vechtdal

ommen, Overijssel (1.56km)  -  Op Koe Safari? Een loeigoed idee, volgens Erve Vechtdal. Ga met de boerin mee op safari door de weilanden rondom de boerderij en leer alles over het Brandrode Vechtdal rund. De boerderij heeft nog meer leuke arrangementen!

elke dag geopend 

Gotcha Outdoor Lasergamen Dalfsen

oudleusen, Overijssel (2.45km)  -  Lasergamen in het mooie Dalfsen? Ga de uitdaging aan en speel dit leuke spel in een bos!

elke dag geopend 

Uitkijktoren De Stokte

dalfsen, Overijssel (3.82km)  -  Beklim uitkijktoren De Stokte en ontdek het prachtige uitzicht over rivier de Vecht en het mooie landschap van het Vechtdal. Wordt één met de natuur en spot allerlei vogels.

elke dag geopend 

Kinderboerderij Ommen

ommen, Overijssel (4.25km)  -  Ontdek het boerenleven op Kinderboerderij Ommen. Knuffel met het konijn of laat een eigen dier een nachtje logeren op de boerderij.

elke dag geopend 

Sauna & Beauty Ommen

ommen, Overijssel (4.54km)  -  Kom helemaal tot rust bij Sauna & Beauty Ommen. Geniet van de verschillende baden en sauna's en laat je verwennen met een welverdiende massage.

elke dag geopend 

Rederij Peters - rondvaarten en groepsuitjes

ommen, Overijssel (4.65km)  -  Ken je de trikke al? Toer door Overijssel met dit milieuvriendelijke en hippe voertuig. Leuk als groepsuitje, of als onderbreking van een vergadering. Rederij Peters verzorgt ook rondvaarten en heeft een heuse barbecueboot

elke dag geopend 

Nationaal Tinnen Figuren Museum

ommen, Overijssel (4.8km)  -  De kennis van de vaderlandse geschiedenis krijgt in het Nationaal Tinnen Figuren Museum een opfrisbeurt aan de hand van een gigantische collectie prachtig beschilderde tinnen figuren.

open op maandag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Streekmuseum Ommen

ommen, Overijssel (5.02km)  -  In Streekmuseum Ommen reis je langs de molen en het tolhuis door de prehistorie. Klederdracht, schilderijen en munten brengen de historie tot leven.

gesloten, open van  1 maart t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Aero Club Salland - Zweefvliegen

lemelerveld, Overijssel (5.14km)  -  Zweefvliegen is een mooie sport. Zo vrij als een vogel vliegen door het luchtruim! Aero Club Salland verzorgt zowel introductievluchten als hele opleidingen.

gesloten, open van  maart t/m oktober 

Speelparadijs Octo4Kids

ommen, Overijssel (5.31km)  -  Bij binnenkomst in indoor speelparadijs Octo4Kids zijn de kleintjes niet meer te houden. Snel spelen, rennen en klauteren!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Outdoor Ommen

ommen, Overijssel (5.4km)  -  Outdoor Ommen organiseert leuke actieve wateractiviteiten, zoals vlotvaren. Op het terrein is ook een klimpark te vinden en een crossfietsbaan.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 58 96 99 10 

Openluchtzwembad Gerner

dalfsen, Overijssel (5.78km)  -  Spetter, spatter en zwem in het openluchtzwembad Gerner. Hier is heerlijke verkoeling te vinden voor een warme zomerdag.

gesloten, open van  30 april t/m 4 september, van 07:00 uur tot 19:45 uur 

Bostheater Ommen

ommen, Overijssel (6.12km)  -  Midden in het bos bij de de Besthemerberg vind je het grootste openluchttheater van Nederland: Bostheater Ommen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)529 451 354 

Zakelijke bijeenkomsten in Hof van Dalfsen

dalfsen, Overijssel (6.25km)  -  Dicht bij het centrum van Dalfsen, op circa tien minuten van Zwolle, ligt Hof van Dalfsen. Deze locatie is zeer geschikt voor allerlei zakelijke bijeenkomsten.

elke dag geopend 

Westermolen Dalfsen

dalfsen, Overijssel (6.48km)  -  Het is een prachtig beeld in het Sallandse dorp Dalfsen: de Westermolen met zijn houten schuur en stenen bijgebouwtjes. In een daarvan huist boerderijwinkeltje 'Bij de molen'.

open op zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag en vrijdag 

Groot Sallands Maisdoolhof

lemelerveld, Overijssel (6.51km)  -  Ga je mee verdwalen? In het Groot Sallands Maisdoolhof duurt het wel even voor je de uitgang gevonden hebt.

gesloten, open van  9 juli t/m 25 september, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Natuurspeelplek In het hol van de leeuw

lemele, Overijssel (6.52km)  -  Stap binnen in het hol van de leeuw! Een echt leeuwenhol? Nee, een natuurspeeltuin! Maar wel één vol met spannende avonturen.

elke dag geopend 

Landgoed Eerde

ommen, Overijssel (7.38km)  -  Geniet op landgoed Eerde van het parkbos, de mooie kasteeltuinen en de rest van de prachtige natuur.

elke dag geopend 

Pitch & Putt Golf Lemele

lemele, Overijssel (7.49km)  -  Een prachtige locatie aan de voet van de Lemelerberg, een Ierse pub, een ruim terras: Pitch&Putt golfbaan Lemele in Overijssel is een droom voor iedere golfer.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in Landgoedcentrum Vilsteren