1

Uitstapjes vlakbij Vergaderen in Hotel Fidder...

Escaperoom The Great Escape

zwolle, Overijssel (0.39km)  -  Rekenen, puzzelen, tactisch denken: The Great Escape in Zwolle heeft vier verschillende escaperooms. Elk met hun eigen zenuwslopende verhaal. En je hebt maar een uur om te ontsnappen!

Maak een rondvaart door Zwolle

zwolle, Overijssel (0.6km)  -  Maak een rondvaart door Zwolle en ontdek de mooiste plekjes van deze historische Hanzestad. Heerlijk in een open boot, met het zonlicht in je gezicht. Regent het? Geen nood, dan is de boot overdekt.

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (0.63km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om de gezellige dieren te bekijken of om een kinderfeestje te vieren.

Monkey Town Zwolle

zwolle, Overijssel (0.68km)  -  Kom gezellig een dagje spelen bij indoor speelparadijs Monkey Town Zwolle en ontdek de uitdagende en veilige speeltoestellen. Monkey Town Zwolle heeft alles in huis voor een avontuurlijke dag.

Het Vrouwenhuis Zwolle

zwolle, Overijssel (0.87km)  -  Het Vrouwenhuis in Zwolle herbergt na drie eeuwen geen bejaarde dames meer. Dit biedt bezoekers de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de authentieke kamers van het voorname huis.

Eetcafé De Kleine

zwolle, Overijssel (0.87km)  -  In de schaduw van de Peperbus in Zwolle huist sinds 1935 Eetcafé De Kleine. Het is veruit het oudste familiecafé van Zwolle. Het café is smal maar verrassend diep. Geniet in de knusse ruimte van gezelligheid aan de bar of een lekker hapje.

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (0.91km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

Café-Restaurant Bruut

zwolle, Overijssel (0.92km)  -  In Bar-Restaurant Bruut kun je terecht van de middag tot in de late uurtjes. Bruut is de plek in Zwolle om te eten, te drinken én te dansen. De gelegenheid richt zich vooral op jong-volwassenen van boven de twintig.

Stadsmuseum ANNO

zwolle, Overijssel (0.93km)  -  Welkom in Stadsmuseum ANNO! Hier ontdek je alles over de geschiedenis van Hanzestad Zwolle door verhalen van beroemde Zwollenaren, archeologische opgraving en bijzonder erfgoed.

Academiehuis Grote Kerk Zwolle

zwolle, Overijssel (0.94km)  -  Breng een bezoekje aan het bekendste bouwwerk van Zwolle: de Grote Kerk. Bekijk het wereldberoemde Schnitgerorgel en de exposities, snuffel rond bij de duurzame boekenmarkt of drink een kopje koffie, terwijl de kinderen de kinderhoek induiken.

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (1.08km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, de enige overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

Van der Velde in de Broeren

zwolle, Overijssel (1.24km)  -  Van der Velde in de Broeren is veel meer dan een boekenwinkel. Er zit ook een brasserie in de Broerenkerk en je kunt er genieten van concerten en tentoonstellingen. Een must om een kijkje te nemen tijdens een dagje Zwolle. Van der Velde in...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Vergaderen in Hotel Fidder in Zwolle