Uitstapjes vlakbij Bubbles & Wines

Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond

amsterdam, Noord-Holland (0.06km)  -  Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond ligt in het hart van Amsterdam en biedt onder andere toneel, theater, kunst, muziek en debat.

elke dag geopend 

Bewonder 's werelds gekste vondsten

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Het begon met de nieuwsgierige geest van Robert Ripley, die over de hele wereld de gekste vondsten deed. Bekijk de wereld door zijn ogen in Ripley's Amsterdam. Een museum vol wonderlijke mensen, dieren en spraakmakende records.

elke dag geopend 

Met paard en wagen door Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Bewonder Amsterdam vanuit een koets en trek met paard en wagen door de binnenstad. Met Amsterdam Carriages ontdek je de stad vanuit een rijtuig en hoor je de mooiste anekdotes.

elke dag geopend 

Slijterij en proeflokaal Wynand Fockink

amsterdam, Noord-Holland (0.13km)  -  Een grote keuze aan jenevers en likeuren laten de bezoeker watertanden... Laat het proeven maar beginnen!

elke dag geopend 

Madame Tussauds: ontmoet je helden

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  In Madame Tussauds ontmoet je de grootste beroemdheden. Captain America, Marco Borsato, Taylor Swift: ze zijn er allemaal. Doe een loopje op de catwalk terwijl Anna Wintour toekijkt, draai een set met Afrojack of maak een eigen kunstwerk met...

elke dag geopend 

Theater Frascati

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  Het Amsterdamse Theater Frascati is een thuis voor verschillende gezelschappen. Ieder jaar staan ruim 700 verschillende nationale en internationale voorstellingen op het programma.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Paleis op de Dam

amsterdam, Noord-Holland (0.15km)  -  Ooit wel eens in Amsterdam geweest? Dan is het Paleis op de Dam je vast niet ontgaan. Neem eens een kijkje!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Vergaderen in The Grand Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.16km)  -  In het centrum van Amsterdam is het luxe Sofitel Legend the Grand Amsterdam te vinden. Dit hotel is een geschikte locatie voor zakelijke evenementen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 - 55 53 111 

Wed and Walk - trouwen voor één dag

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  In Amsterdam kunnen tortelduifjes hun trouwdag uitproberen. Wed and Walk regelt een complete trouwdag voor (tijdelijke) geliefden.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 81 89 31 84 

The Amsterdam Dungeon: kijken en huiveren

amsterdam, Noord-Holland (0.2km)  -  Beleef het duistere verleden van Nederland in The Amsterdam Dungeon. Ben je niet bang aangelegd en heb je zin om lekker te griezelen én te lachen? Waag je dan aan deze spannende beleving.

elke dag geopend 

Hash Marihuana & Hemp Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Bekijk de cannabisplant van alle kanten in het Hash Marihuana & Hemp Museum in Amsterdam. Wist je bijvoorbeeld dat Henry Ford in de jaren veertig een hennep-auto ontwikkelde?

elke dag geopend 

Amsterdam Museum: de geschiedenis van Amsterdam leeft!

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Ontdek het heden en verleden van Amsterdam in het Amsterdam Museum! Met leuke wisselende tentoonstellingen over de duizend jaar oude handelsstad. Voor kinderen is er het Kleine Weeshuis.

elke dag geopend 

H&M Home

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Naast hippe en vooral voordelig kleding heeft deze H&M in Amsterdam meer in huis! Hier koop je de mooiste spulletjes voor in huis uit de Home-collectie.

elke dag geopend 

De Gebouwengids Amsterdam, rondleidingen architectuur en...

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Bijzondere gebouwen van allure staan in Amsterdam. Het Muziekgebouw en het Conservatorium. Maar ook op het Westerdokseiland of de Zuidelijke IJ-oevers. Met hulp van de Gebouwengids weet iedereen ze te vinden!

geopend op afspraak of bel +31 (0)20 623 17 01 / +31 (0)6 13 56 06 15 

De Gebouwengids: uitbreiden met meer steden

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Ontdek moderne architectuur en stedelijke ontwikkeling via de excursies van De Gebouwengids. Deze zijn in Amsterdam, Rotterdam, Almere, Utrecht, Eindhoven en Antwerpen.

geopend op afspraak of bel +31 (0) 20 623 1701 

De Bijenkorf Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Voor een dagje shoppen is de Bijenkorf in Amsterdam groot genoeg! De locatie is goed bereikbaar.

elke dag geopend 

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.28km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

open op zondag, maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Nieuwe Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.29km)  -  De Nieuwe Kerk in Amsterdam houdt regelmatig tentoonstellingen en orgelconcerten. Er zijn geen kerkdiensten meer.

elke dag geopend 

Mystery City Games Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.31km)  -  Mystery City Games Amsterdam neemt je mee op een spannende treasure hunt. Verken de stad, los puzzels op en ontrafel het mysterie! Leuk: alle breinbrekers zijn gebaseerd op waargebeurde historische verhalen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 42 87 25 50 

Actie: 25% korting op je tickets

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bubbles & Wines