Uitstapjes vlakbij Herberg De Morgenstond

Uitkijktoren De Paardekop

ysselsteyn, Limburg (3.38km)  -  Beklim uitkijktoren De Paardekop en ontdek het hoogste punt van het bosgebied de Peel. Beleef de mooiste vergezichten in Ysselsteyn in Limburg.

elke dag geopend 

Proeverijen en excursies op de Wagyu Farm

veulen, Limburg (4.72km)  -  Ontdek de geheimen van de bijzondere Japanse Wagyu runderen tijdens een bijzondere excursie. Daarna proef je wat van dat heerlijke malse vlees!

open op vrijdag en zaterdag 

Peelwandeling vanuit Helenaveen

helenaveen, Noord-Brabant (5.19km)  -  Met stevige schoenen aan wagen wandelaars zich buiten de gebaande paden en gaan het veengebied in. Natuurgebied De Peel onthult haar charme!

elke dag geopend 

Museum De Wieger

deurne, Noord-Brabant (6.06km)  -  Museum De Wieger was vroeger de woonplaats van dokter en schilder Hendrik Wiegersma. Nu toont het museum figuratieve kunst uit de twintigste eeuw.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Golfhorst

america, Limburg (6.4km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

elke dag geopend 

Dieren knuffelen, spelen en pannenkoeken eten bij 't Platteland

veulen, Limburg (7.41km)  -  Laat geitjes en kalfjes uit je hand eten, race over de skelterbaan en dwaal door het maïsdoolhof. In speel- en kinderboerderij 't Platteland beleef je een heerlijk dagje uit met het hele gezin.

's maandags gesloten 

De Peelse Golf

evertsoord, Limburg (8.75km)  -  Sla een balletje op golfbaan De Peelse Golf, een unieke golfbaan met veel obstakels met water.

elke dag geopend 

Ga op avontuur bij Adventure Paradise

sevenum, Limburg (9.48km)  -  Adventure Paradise verzorgt outdooractiviteiten als paintball, lumberjack games en kruisboogschieten. Ga het avontuur aan en voel de teamspirit!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 14 51 70 98 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Herberg De Morgenstond