Uitstapjes vlakbij Herberg De Morgenstond

Museum De Wieger

deurne, Noord-Brabant (6.06km)  -  Museum De Wieger was vroeger de woonplaats van dokter en schilder Hendrik Wiegersma. Nu toont het museum figuratieve kunst uit de twintigste eeuw.

De Golfhorst

america, Limburg (6.4km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

Liever Buiten

deurne, Noord-Brabant (9.07km)  -  Iets actiefs doen, maar wel lekker in de frisse buitenlucht? Bij Liever Buiten Outdoor Recreatie in Deurne kun je terecht voor de leukste groepsactiviteiten.

Happen en Trappen fietsroutes

asten, Noord-Brabant (9.47km)  -  Lekker fietsen en onderweg genieten van heerlijke gerechten: dat is Happen en Trappen! De fietsroutes brengen je door de mooiste delen van Nederland en België. Dubbel genieten dus!

Huifkartochten 't Voske

meterik, Limburg (9.75km)  -  't Vöske organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is.

Doe een dagje Asten

asten, Noord-Brabant (10.25km)  -  Maak een mooie fietstocht of wandeling door het prachtige Asten en geniet daarna van een goed gevulde koffietafel of een gezellig diner bij Eetcafé Jan van Hoek.

Kasteelruïne Asten

heusden, Noord-Brabant (10.59km)  -  Herleef de geschiedenis tijdens een bezoek aan de ruïne van het meer dan 600 jaar oude kasteel van Asten! Het erfgoed is naast een bezoek waard ook een prachtige locatie voor fotoreportages.

Odapark

venray, Limburg (10.83km)  -  Het Odapark is niet alleen een prachtig natuurpark, er is ook veel kunst te vinden. Leuk voor alle leeftijden!

Wandelroute Stippels op De Stippelberg

de rips, Noord-Brabant (10.85km)  -  Volg de rode paaltje en wandel over brede, goed begaanbare paden door het uitgestrekte bos op De Stippelberg bij dorp De Rips. Hou onderweg je ogen open voor de 'stippels': kleine heuveltjes die hier overal liggen.

Luxor Theater Venray

venray, Limburg (11.16km)  -  Luxor Studio in Venray is de plek voor de filmliefhebber. Ideaal voor een kinderpartijtje, een vriendinnenavond of gewoon gezellig uit met het gezin.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Herberg De Morgenstond