Uitstapjes vlakbij Forellenvisvijvers en...

Hart van Holland

nijkerk, Gelderland (0.91km)  -  Multifunctioneel evenementencentrum Hart van Holland is af te huren voor congressen, evenementen, beurzen, festivals en feesten. Ruim zeshonderd vierkante meter vloeroppervlakte staat tot je beschikking.

Golfen in Putten

putten, Gelderland (2.16km)  -  Kom een dagje golfen bij Dutch Golf Putten en sla je slag! Als beginner leer je hier precies wat de juiste club is, maar ook als gevorderde golfer ben je hier aan het juiste adres.

IJscootje Nijkerk

nijkerk, Gelderland (2.17km)  -  IJscootje is een bijzondere ijssalon in Nijkerk. Het ijs wordt hier gemaakt van de melk van Jersey koeien uit de polder. Leuk: ze hebben bij IJscootje ook ijs voor honden!

Museum Nijkerk

nijkerk, Gelderland (2.2km)  -  Museum Nijkerk is een jong museum dat met haar collectie oudheidkundige en culturele materialen de geschiedenis van Nijkerk levend houdt.

Putter Stoomgemaal

putten, Gelderland (2.38km)  -  Bewonder het laatste, gerestaureerde stoomgemaal van Nederland. Zie hoe de stokers het vuur opstoken en hoe het waterrad het waterpeil op de juiste hoogte houdt.

Jaap van der Krol Bad

nijkerkerveen, Gelderland (3.76km)  -  Of je al kunt zwemmen, of het nog moet leren: in het Jaap van der Krol zwembad van Nijkerk voel je je helemaal thuis. Ook dé plek voor een spetterend kinderfeestje, zwemdisco en verschillende aquasporten.

Strand Nulde

putten, Gelderland (4.69km)  -  Lekker ravotten op het strand of genieten van de zon! Strand Nulde is een prachtig recreatiestrand met vele voorzieningen voor jong en oud! Hier is altijd wat te beleven.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (5.96km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

Jachthaven De Eemhof

zeewolde, Flevoland (6.27km)  -  Jachthaven De Eemhof heeft een leuke boulevard voor passanten te voet of voor mensen die hun boot aanmeren. Of volg een lesje wakeboarden bij de Eemhof Watersport & Beachclub.

Kasteel De Vanenburg

putten, Gelderland (6.55km)  -  Vier een bruiloft in stijl bij Kasteel De Vanenburg. Het eeuwenoude kasteel is ook geschikt voor conferenties en vergaderingen, maar ook particulieren kunnen hier in luxe overnachten.

De Blokhut: Feesten & Activiteiten

putten, Gelderland (7.4km)  -  De Blokhut in Putten is geschikt voor iedere gelegenheid. Huur een zaal voor je feest en bespreek de mogelijkheden voor een passend menu. Kies voor een echt geslaagde dag ook voor een van de vele activiteiten.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Forellenvisvijvers en Restaurant 'De Berenkuil'