1

Uitstapjes vlakbij Kaat en Tijhuis Orgelmakes

Escaperoom Kampen

kampen, Overijssel (0.37km)  -  Escaperoom Kampen laat je het mysterie van de monniksorde oplossen. Een heuse monnik geeft je instructies en daarna moeten jullie zelf aan de slag!

Gemaal Kampen

kampen, Overijssel (0.87km)  -  Gemaal Broeken en Maten wordt tegenwoordig niet meer gebruikt, maar werkt nog steeds! Bekijk het gemaal tijdens een rondleiding of breng er een dagje door en kies uit de vele activiteiten rondom het gemaal.

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel (1.79km)  -  De Kamper Koggewerf ademt geschiedenis. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de zeemansverhalen van de Sprooksprekers.

Filmhuis Kampen

kampen, Overijssel (1.92km)  -  Filmhuis Kampen biedt een programma met films die prikkelen en stof tot nadenken geven. Hier zie je vooral cult- en arthouse films die meestal niet uit de koker zijn van de Hollywood filmindustrie. Origineel, gedurfd en soms omstreden!

Stadsgehoorzaal Kampen Filmhuis

kampen, Overijssel (1.92km)  -  In de Stadsgehoorzaal in Kampen verzorgt Ons Theater voorstellingen van beginnende én bekende artiesten. Het theater kent veel afwisseling in genres. Er zijn familievoorstellingen, cabaret, toneel, dans, klassiek en speciale optredens.

Ikonenmuseum

kampen, Overijssel (1.98km)  -  Een oud klooster van de Minderbroeders in Kampen huisvest het Ikonenmuseum. Bezoek het museum en geniet van deze Oosters-orthodoxe kunst.

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel (2.01km)  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

Stedelijk Museum Kampen

kampen, Overijssel (2.08km)  -  In het voormalige raadhuis van Kampen bevindt zich nu het Stedelijk Museum. Leer hier alles over de hoofdonderwerpen Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje!

Bovenkerk

kampen, Overijssel (2.36km)  -  Bewonder de Bovenkerk in het historische centrum van Kampen. Een indrukwekkend gebouw met een bijzondere geschiedenis!

Zuivelboerderij Erf 1

kampen, Overijssel (6.09km)  -  Neem een kijkje op Zuivelboerderij Erf-1! Hier uit het boerenleven zich in ambachtelijk bereide zuivelproducten. Van heerlijke vanille vla tot karnemelk en karneboter.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kaat en Tijhuis Orgelmakes