Uitstapjes vlakbij Kaat en Tijhuis Orgelmakes

Escaperoom Kampen

kampen, Overijssel (0.37km)  -  Escaperoom Kampen laat je het mysterie van de monniksorde oplossen. Een heuse monnik geeft je instructies en daarna moeten jullie zelf aan de slag!

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 303 16 21 

Gemaal Kampen

kampen, Overijssel (0.87km)  -  Gemaal Broeken en Maten is een monument en niet meer inzetbaar, maar het werkt nog steeds! Bekijk het gemaal tijdens een rondleiding of breng er een dagje door en kies uit de vele activiteiten rondom het gemaal.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 33 24 276 / +31 (0)6 55 54 68 71 

Kinderboerderij Cantecleer

kampen, Overijssel (1.61km)  -  Bak zelf pannenkoeken, knuffel met boerderijdieren en help met hooien. Bij Kinderboerderij Cantecleer in het stadscentrum van Kampen ben je niet zomaar uitgekeken!

's zondags gesloten 

Kamper Koggewerf

kampen, Overijssel (1.79km)  -  De Kamper Koggewerf ademt historie. Hier vind je het oudste varende schip van Nederland: de Kamper Kogge. Kom eens kijken op de werf, in de oude vissershuisjes of luister naar de verhalen van de Sprooksprekers.

elke dag geopend 

Kleinste huisje van Kampen

kampen, Overijssel (1.86km)  -  'Klein maar fijn', luidt het gezegde. En zo is het maar net. In het kleinste huisje van Kampen komt de historie tot leven met spullen uit 'grootmoeders tijd'.

geopend op afspraak of bel  

Filmhuis Kampen

kampen, Overijssel (1.92km)  -  Filmhuis Kampen biedt een programma met films die prikkelen en stof tot nadenken geven. Hier zie je vooral cult- en arthouse films die meestal niet uit de koker zijn van de Hollywood filmindustrie. Origineel, gedurfd en soms omstreden!

open op vrijdag en zaterdag 

Stadsgehoorzaal Kampen Filmhuis

kampen, Overijssel (1.92km)  -  In de Stadsgehoorzaal in Kampen verzorgt Ons Theater voorstellingen van beginnende én bekende artiesten. Het theater kent veel afwisseling in genres. Er zijn familievoorstellingen, cabaret, toneel, dans, klassiek en speciale optredens.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag en zaterdag 

Boottochten De Veerman van Kampen

kampen, Overijssel (1.96km)  -  Salonboten De Veerman van Kampen en Het Hendrikje bevaren de IJssel in de omgeving Kampen. De Veerman van Kampen is ook te huur als partyboot of vergaderruimte.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 82 40 44 98 

Ikonenmuseum

kampen, Overijssel (1.98km)  -  Een oud klooster van de Minderbroeders in Kampen huisvest het Ikonenmuseum. Bezoek het museum en geniet van deze Oosters-orthodoxe kunst.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Zwembad De Steur

kampen, Overijssel (2.01km)  -  Zwembad De Steur in Kampen is geschikt voor jong en oud. Met onder andere kruidenbaden, een glijbaan en een wildwaterkreek. Bij mooi weer gaat het dak open!

elke dag geopend 

Movie Unlimited Kampen

kampen, Overijssel (2.04km)  -  Movie Unlimited Kampen is de leukste servicebioscoop in Nederland! Naast films zijn er leuke specials en arrangementen voor iedereen.

elke dag geopend 

De Nieuwe Toren

kampen, Overijssel (2.04km)  -  Beklim de Nieuwe Toren en geniet van een schitterend uitzicht over de stad Kampen.

geopend op afspraak of bel + 31 (0)38 303 16 21 

Stedelijk Museum Kampen

kampen, Overijssel (2.08km)  -  In het voormalige raadhuis van Kampen bevindt zich nu het Stedelijk Museum. Leer hier alles over de hoofdonderwerpen Water, Religie, Rechtspraak en het Huis van Oranje!

's maandags gesloten 

Het Speelgoedkabinet

kampen, Overijssel (2.11km)  -  Tijden veranderen en speelgoed verandert mee. Waarmee speelden kinderen in 1950? Ontdek het in het Speelgoedkabinet!

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 332 28 95 

Sigarenfabriek De Olifant

kampen, Overijssel (2.14km)  -  De geur van tabak komt je tegemoet als je sigarenfabriek De Olifant binnenstapt. Hier krijg je een uniek kijkje in de sigarenindustrie van de stad Kampen.

geopend op afspraak of bel  

Bovenkerk

kampen, Overijssel (2.36km)  -  Bewonder de Bovenkerk in het historische centrum van Kampen. Een indrukwekkend gebouw met een bijzondere geschiedenis!

open op vrijdag en zaterdag 

Hanzestadswandeling Kampen

kampen, Overijssel (2.4km)  -  Wandel door de oude Hanzestad Kampen en proef de nostalgie. Kies uit drie routes met elk hun unieke wandeltocht.

elke dag geopend 

Music Club Kampen

kampen, Overijssel (2.52km)  -  Gastvrijheid en live entertainment maken van Music Club Kampen een bloeiende evenementenbureau. Of je naar een evenement toegaat of er zelf een evenement organiseert, het is er altijd een feestje.

elke dag geopend 

Miniaturenboerderij Klein Kampen

kampereiland, Overijssel (2.88km)  -  Verwonder je over de vele, eigenhandig gemaakte miniaturen bij miniaturenboerderij Klein Kampen. Ontdek en bewonder Kampen in het klein!

open op zaterdag 

Molen D'Olde Zwarver

kampen, Overijssel (3.24km)  -  Altijd al eens een molen van binnen willen bekijken? Kom dan op bezoek bij Molen d'Olde Zwarver en leer alles over de werking van deze molen.

open op zaterdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kaat en Tijhuis Orgelmakes