Uitstapjes vlakbij Restaurant &...

Forteiland Pampus

muiden, Noord-Holland (3.3km)  -  Ervaren hoe het is om door een militair fort te dwalen? Het fort zien dat in de Hongerwinter geplunderd is? Ontdek de geschiedenis van Forteiland Pampus!

Het Muiderslot: tussen ridders en kronieken

muiden, Noord-Holland (3.31km)  -  Beleef zeven eeuwen geschiedenis in het echt in het prachtige middeleeuwse kasteel Muiderslot. Verken de kasteeltuin, beklim de torens en volg de spannende Ridderroute. Leuk weetje: in de zeventiende eeuw woonde schrijver P.C. Hooft in het kasteel.

Rederij Belle

muiden, Noord-Holland (3.34km)  -  Rederij Belle beschikt over zes mooie boten; de Adeline, Dame van Amstel, Belle van Zuylen, Emma, Zeilboot Muiden en Stoomschip Succes. Kom stijlvol varen door de Amsterdamse grachten, over de Vinkeveense of Loosdrechtse plassen of over de Amstel.

Samen zeilen op het IJsselmeer

muiden, Noord-Holland (3.46km)  -  Breng zeilend een bezoek aan het oude forteiland Pampus met zeilklipper 'Twee Gebroeders'. Afvaarten vanuit Amsterdam of vanuit de 1050 jaar oude vestingstad Muiden. Uitwaaien met je collega's, familie of vriendengroep.

Vesting Adventure

naarden, Noord-Holland (3.64km)  -  Ga op avontuur in het middeleeuwse vestingstadje Naarden met Vesting Adventure. Spring op de mountainbike, op de step, ga boogschieten of doe een toffe speurtocht.

Qbeauty

almere, Flevoland (4.78km)  -  Alle tijd voor jezelf en alle aandacht van de schoonheidsspecialistes van Qbeauty: dat is het concept van deze beautysalon in Almere. Geniet in alle rust van de behandeling!

Kinderboerderij De Pluimgraaf

naarden, Noord-Holland (5.05km)  -  Bij kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden lopen de geiten rond in een bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Maar op deze mooie boerderij zijn nog veel meer dieren te vinden. Kom ze gezellig knuffelen en voeren.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (5.68km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Museum Weesp

weesp, Noord-Holland (5.78km)  -  Beleef Weesp door de eeuwen heen in Museum Weesp! Hollands porselein uit de achttiende eeuw vormt de hoofdcollectie van het museum, maar er is veel meer te ontdekken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant & Strandpaviljoen De Zeemeeuw