Uitstapjes vlakbij Restaurant Acquavite

Comenius Museum

naarden, Noord-Holland (0.29km)  -  Het Comenius Museum is gewijd aan het leven en werk van de beroemde Tsjechische geleerde Jan Amos Comenius.

's maandags gesloten 

Nederlands Vestingmuseum

naarden, Noord-Holland (0.36km)  -  Ga terug naar een spannende tijd in Naarden, toen dit prachtige stadje nog een militaire verdedigingspost was.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij De Pluimgraaf

naarden, Noord-Holland (0.56km)  -  Bij kinderboerderij De Pluimgraaf in Naarden lopen de dieren rond in een bunker uit de Eerste Wereldoorlog. Kom ze gezellig knuffelen en voeren!

elke dag geopend 

Autopuzzeltocht door het levendige Gooi

naarden, Noord-Holland (1.03km)  -  Volg de Gooische Villa route van Puzzeluitje.nl: een autopuzzeltocht langs indrukwekkende nieuwe en oude villawijken in het Gooi!

elke dag geopend 

Vesting Adventure

naarden, Noord-Holland (1.49km)  -  Ga op avontuur in het middeleeuwse vestingstadje Naarden met Vesting Adventure. Spring op de mountainbike, op de step, ga boogschieten of doe een toffe speurtocht.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 36 06 74 31 

Kinderboerderij 't Mouwtje

bussum, Noord-Holland (2.18km)  -  Kom konijnen aaien in het knuffelkonijnenhok en maïs voeren aan de schapen en geiten. Bij Kinderboerderij 't Mouwtje is het een gezellige beestenboel.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (2.18km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

elke dag geopend 

Fort Werk IV

bussum, Noord-Holland (2.79km)  -  Fort Werk IV is het enige overgebleven fort van de verdedigingswerken rond Bussum. Het is opengesteld voor publiek en geschikt voor evenementen.

doordeweeks geopend 

Theater Spant!

bussum, Noord-Holland (2.82km)  -  Theater Spant! zorgt voor een cultureel avondje uit! Het theater bestaat al sinds 1969 en ruim vijfitg jaar later staan er grote namen op de planken.

doordeweeks geopend 

Zwembad De Zandzee

bussum, Noord-Holland (3.16km)  -  Zwembad De Zandzee heeft onder meer een wedstrijdbad en een peuterbad in de stijl van Nijntje. Elke vrijdagavond is er discozwemmen voor kinderen!

elke dag geopend 

Zwembad Sijsjesberg

huizen, Noord-Holland (3.71km)  -  Tussen bos en hei ligt het prachtige openluchtzwembad Sijsjesberg verscholen. Met een duikplank, glijbaan en ligweiden kan hier worden genoten van de zomer.

geopend, elke dag geopend 

Monkey Town Bussum

bussum, Noord-Holland (3.9km)  -  Monkeytown Bussum is een groot indoorspeelparadijs voor kinderen. Kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, klauteren en rondrennen.

elke dag geopend 

Klimmen en buitensporten in Midden-Nederland bij Rock Steady

bussum, Noord-Holland (3.92km)  -  Familiedagen, vrijgezellenfeesten, kinderpartijtjes; breng ze door bij het klim- en buitensportcentrum Rock Steady! Hier kun je klimmen, met én zonder touw of snowboarden en skiën op de rollerbaan.

elke dag geopend 

Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil

muiderberg, Noord-Holland (4.73km)  -  Midgetgolfen, trampoline springen en lekker eten? Bij Midgetgolfbaan De Leeuwenkuil beleef je een diverse dag vol leuke activiteiten!

geopend, open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Eethuys Õ Donder

huizen, Noord-Holland (4.76km)  -  Eethuys Õ Donder is een culinair begrip in Huizen en ver daarbuiten. De heerlijkste gerechten komen hier op tafel, met een klein Gooisch tintje.

's maandags gesloten 

Het Huizer Museum

huizen, Noord-Holland (4.78km)  -  Bekijk het Huizen van toen! In het Huizer Museum, aan de rand van de historische vissersbuurt, ontdek je hoe de boeren en vissers vroeger leefden. Daarnaast zijn er ook boeiende wisselexposities te zien.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag 

Restaurant & Strandpaviljoen De Zeemeeuw

muiderberg, Noord-Holland (4.96km)  -  Op het strand van Muiderberg staat Restaurant & Strandpaviljoen De Zeemeeuw. Stap binnen voor een lunch, diner of een borrel.

elke dag geopend 

Bowlingcentrum Huizen

huizen, Noord-Holland (5.22km)  -  Strek die armen en zwaai alle tien de kegels om! Een avondje uit bij Bowlingcentrum Huizen is sportief en recreatief tegelijk.

open op zondag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Kinepolis Huizen

huizen, Noord-Holland (5.24km)  -  Deze bioscoop is met vier zalen niet groot, maar je hoeft geen film te missen. Het filmprogramma is niet iedere dag hetzelfde maar gedurende de week staan gewoon alle populaire films van het moment een keer op de rol!

elke dag geopend 

Zwembad Almere Poort

almere, Flevoland (5.26km)  -  Trek baantjes in het water in Zwembad Almere Poort of doe mee met één van de aquasporten!

elke dag geopend 

House of Bols Experience

House of Bols Experience

€ 6,- korting per ticket Maak een spectaculaire reis door de 'World of Cocktails’ bij House of Bols Cocktail & Genever Experience! Kom achter het geheim van de beste cocktail in de verschillende ruimten. Inclusief gratis audiotour én een gratis cocktail naar je eigen smaak!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant Acquavite