Uitstapjes vlakbij Pannenkoekboerderij De...

Rinsma Modeplein

gorredijk, Friesland (4.37km)  -  Rinsma Modeplein is een begrip in Gorredijk en omstreken. Het winkelwalhalla heeft meerdere verdiepingen vol mode en accessoires. Van spijkerbroeken tot galajurken: bij Rinsma hebben ze alles.

Museum Opsterlân

gorredijk, Friesland (4.4km)  -  Gorredijk heeft net als ieder ander dorp een geschiedenis. Maar wel een bijzondere geschiedenis. Ontdek het zelf en stap terug in het verleden.

Ecokathedraal

mildam, Friesland (8.11km)  -  De Ecokathedraal is een werkplaats in het groen, waar restmateriaal van stratenmakers wordt opgestapeld tot bouwwerken. Deze bouwsels zorgen voor variatie in planten en dieren. Iedereen mag komen kijken en meebouwen!

Nationaal Vlechtmuseum

noordwolde, Friesland (9.35km)  -  Heb jij gevlochten manden in huis? Vlechten met houtmaterialen is een echt ambacht. Zie in het Nationaal Vlechtmuseum hoe het vlechten zich in het Friese Noordwolde in tweehonderd jaar tijd heeft ontwikkeld.

Sauna Het Friese Woud

boijl, Friesland (9.35km)  -  Even een momentje voor jezelf in Sauna Het Friese Woud. Geniet van diverse sauna's, verschillende zwembaden, een relaxtuin, een whirlpool en een heerlijke relaxruimte.

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland (11.81km)  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pannenkoekboerderij De Koppenjan