1

Uitstapjes vlakbij De Peelse Golf

Zakelijke evenementen in Toverland

sevenum, Limburg (2.06km)  -  Vergaderen op een bijzondere locatie? Ga dan eens naar Toverland. Voor elk soort zakelijk of feestelijk event biedt dit attractiepark een passend arrangement.

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

sevenum, Limburg (2.06km)  -  Wandel door het Land van Toos, beleef mythische tijden in de Troy Area en laat je betoveren door attractiepark Toverland! Zwier door de lucht in stoere achtbanen. Zoals Troy - de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux - of de Fēnix!

Peelwandeling vanuit Helenaveen

helenaveen, Noord-Brabant (3.88km)  -  Met stevige schoenen aan wagen wandelaars zich buiten de gebaande paden en gaan het veengebied in. Natuurgebied De Peel onthult haar charme!

Het Fladderpad

panningen, Limburg (3.98km)  -  Het Fladderpad is een natuureducatieve tocht, die extra spannend is voor kinderen.

De Golfhorst

america, Limburg (4.71km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

Ballonvaren Limburg

beringe, Limburg (4.94km)  -  Ballonvaren Limburg brengt de passagiers naar hogere sferen! De vlucht duurt ongeveer anderhalf uur en is inclusief champagne met een certificaat na afloop.

Dike Farm Paintball Games

maasbree, Limburg (5.17km)  -  Zin in een activiteit waarbij de adrenaline door je lijf giert? Kies dan voor paintball bij Dike Farm Paintball Games. Nog iets meer uitdaging? Kies dan voor Blacklight Paintball, waarbij je elkaar in het pikkedonker te lijf gaat.

Zwembad Laco Peel en Maas

panningen, Limburg (5.93km)  -  Sjees van de glijbaan of duik van de springplank. Met mooi weer kun je heerlijk genieten van het zonneterras. Zwembad Peel en Maas is geschikt voor jong en oud.

Wandelroute Avonturenpad Sevenum

sevenum, Limburg (5.99km)  -  De wandelroute leidt door meanderende beken, groene weiden en waterpoelen rond het dorp Sevenum in Limburg. In 2010 werd de route uitgeroepen tot de mooiste van het jaar.

DOK6 Cinema

panningen, Limburg (6.35km)  -  DOK6 Cinema is onderdeel van DOK6 Thuishaven voor Amusement. Naast de nieuwste films biedt DOK6 ook arrangementen voor kinderpartijtjes. Een aantal films zijn in 3D te bekijken. Leg je brilletje maar klaar!

DOK6 Theater

panningen, Limburg (6.35km)  -  DOK6 Theater biedt een programma vol vermakelijke avondjes uit, ook voor het jonge publiek.

Koffieleut

maasbree, Limburg (7.19km)  -  Op zoek naar een origineel en leuk cadeautje voor familie of vrienden? Ga dan eens langs bij Koffieleut in Maasbree. De leukste cadeauverpakkingen koffie en thee vind je hier.

Huifkartochten 't Voske

meterik, Limburg (7.61km)  -  't Vöske organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is.

Landgoed Eyckenduyn

helden, Limburg (7.91km)  -  Golfen tijdens de vergadering, dat kan bij Landgoed Eyckenduyn. Neem een pauze in de brasserie of geniet 's avonds van een heerlijk diner in restaurant Fusion.

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (9.54km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

Uitkijktoren De Paardekop

ysselsteyn, Limburg (9.91km)  -  Beklim uitkijktoren De Paardekop en ontdek het hoogste punt van het bosgebied de Peel. Beleef de mooiste vergezichten in Ysselsteyn in Limburg.

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (9.92km)  -  Verken De Riet Indoor Entertainment en ontdek alle arrangementen die het aanbiedt. De Riet beschikt over een trampolinepark van 1200 vierkante meter met verschillende attracties zoals een Tumbling Lane, Wall Jump Dodgeball area en nog veel meer.

Active Paintball

baarlo, Limburg (10.61km)  -  Altijd al met verf willen schieten? Ga dan een dagje naar Active Paintball en bekogel elkaar met verfbommetjes op een vijfsterrenparcours.

Excursies naar Herefords kuddes

kessel, Limburg (10.72km)  -  Maak van dichtbij kennis met de Herefords. Leer meer over deze koeien en agrarische natuurgebieden met een excursie bij Natuur Beheer Limburg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Peelse Golf