Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast Piaam State

Beach Resorts Makkum

makkum, Friesland (1.86km)  -  Beach Resorts Makkum is gelegen nabij het oude vissersdorpje Makkum. Een ultieme locatie voor strand- en waterliefhebbers. De villa's liggen allemaal direct aan het water. Het zandstrand en een gezellige boulevard zijn op loopafstand.

Beautyresort en sauna De Leliehof

makkum, Friesland (1.86km)  -  Geniet in het aan het prachtige IJsselmeer gelegen beautyresort De Leliehof van een dag rust, ontspanning en weldaad. Het resort heeft verschillende sauna's, een whirlpool, een zwembad en verschillende beautyarrangementen.

Mermaid Bootverhuur Makkum

makkum, Friesland (2.33km)  -  Friesland staat bekend om... varen! Ga zelf het water rond Makkum op met een bootje van Mermaid. Kies uit één van de gloednieuwe vier Seafinders (geen vaarbewijs nodig) of voor de 100 PK rib (wel een vaarbewijs nodig).

Het Friese Museumdorp

allingawier, Friesland (2.65km)  -  Het dorpje Allingawier in Friesland ligt er nog net zo bij als vroeger. Naast twee kerkjes vind je hier een schilderswerkplaats, grote boerderij en grutterswinkel.

Afsluitdijk Wadden Center

kornwerderzand, Friesland (6.07km)  -  Pal aan de Afsluitdijk staat het Afsluitdijk Wadden Center. Hier leer je hoe de Afsluitdijk klaar wordt gemaakt voor de toekomst en wat deze dijk doet met de flora en fauna van het IJsselmeer.

Jopie Huisman Museum

workum, Friesland (6.85km)  -  In het Jopie Huisman Museum is het werk verzameld van de gelijknamige kunstenaar. Zijn schilderijen vertellen het verhaal achter de mens.

Kunstzaal Ada Stel

tjerkwerd, Friesland (6.97km)  -  Kunstenares Ada Stel stelt in haar eigen galerie kunst van zichzelf en van anderen tentoon: keramiek, polyester, glas, brons, schilderijen. Neem een kijkje in de veelzijdige collectie.

Zwembad Mounewetter

witmarsum, Friesland (7.96km)  -  Bij mooi weer genieten zowel kinderen als hun ouders in Waterpark Mounewetter van de zwembaden, ligweides en de waterspeeltuin.

Museum De Tiid

bolsward, Friesland (8.13km)  -  In Museum de Tiid, gelegen in het schitterende stadhuiscomplex van Bolsward, maak je kennis met het rijke verleden van de regio Zuidwest-Friesland.

Friese Bierbrouwerij 'Us Heit'

bolsward, Friesland (8.79km)  -  De Friese Bierbrouwerij Us Heit presenteert met trots acht verschillende natuurzuivere, speciaalbieren. Neem een kijkje in dit familiebedrijf en ontdek ook de single malt whisky Frysk Hynder!

Maisdoolhof Witmarsum

witmarsum, Friesland (9.3km)  -  Als de mais hoog genoeg is, kun je weer verdwalen in Maisdoolhof Witmarsum! Voor een heel laag bedrag, dat ook nog eens naar een goed doel gaat: de Ronald McDonald Hoeve in Beetsterzwaag.

Kaasmakerij de Nylander

it heidenskip, Friesland (10.66km)  -  Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Breng een bezoekje aan Biologische Kaasmakerij De Nylander in het Friese Workum en boek een interessante rondleiding.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast Piaam State