Uitstapjes vlakbij Restaurant De Hooghei

-in the spotlights-

Autotron

rosmalen, Noord-Brabant (2.16km)  -  Wie op zoek is naar een veelzijdige locatie voor een zakelijk evenement, kan veel kanten op bij beurzen- en evenementenlocatie Autotron Rosmalen. Of het nu gaat om een binnen- of buitenactiviteit: het is beide mogelijk.

-in the spotlights-

Bijenteeltmuseum

geffen, Noord-Brabant (5.92km)  -  Stap in de wondere wereld van de nijvere bij! Hoe de bijen hun werk doen en wat hiervan het resultaat is; dat ontdek je al snel in het Bijenteeltmuseum!

Kinderboerderij 't Veldje

rosmalen, Noord-Brabant (6.24km)  -  Allerlei dieren zorgen voor een hoop levendigheid bij kinderboerderij 't Veldje in Rosmalen. Knuffel met de konijnen en neem een scharreleitje mee voor thuis.

Intratuin Rosmalen

rosmalen, Noord-Brabant (7.18km)  -  De Intratuin in Rosmalen is van alle markten thuis. Naast het tuincentrum kunnen allerlei workshops worden gevolgd in Het Tuintejater.

Indoorski Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (7.33km)  -  Wie nog niet klaar is voor hoge besneeuwde bergen, is bij Indoorski Den Bosch aan het goede adres. Op de rollerbaan kan uitgebreid worden geoefend.

Zwemparadijs, schaatsen en bowlen bij Sportiom

den bosch, Noord-Brabant (7.43km)  -  Sportiom is een gevarieerd sportcentrum in 's-Hertogenbosch waar je kunt, schaatsen, bowlen, overdekt midgetgolfen en zwemmen in zwembad Aquafun. Honger? Dan kun je hier ook eten, pannenkoeken bijvoorbeeld. Een leuk uitje voor het hele gezin!

IceFun Sportiom

den bosch, Noord-Brabant (7.43km)  -  IceFun Sportiom is een leuke schaatsbaan voor jong en oud. Schaats door ijzige grotten en over bevroren bergen!

Sportiom 's-Hertogenbosch Zakelijk

den bosch, Noord-Brabant (7.43km)  -  Sport- en vrijetijdscentrum Sportiom 's-Hertogenbosch is de ideale locatie voor een zakelijk evenement! Hier combineer je zaken met een sportief element. Ga na het vergaderen even de fitnessruimte in of organiseer een schaatsborrel.

Natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoek

oss, Noord-Brabant (7.86km)  -  Konijnen huppelen rond en de schapen en geiten komen nieuwsgierig dichterbij. Welkom op natuurcentrum en kinderboerderij De Elzenhoekk! Knuffel en leer hier alles over de dieren aan de hand van de leuke weetjes die je bij de dierenverblijven vindt.

Speeltuin Elckerlyc

oss, Noord-Brabant (7.87km)  -  In speeltuin Elckerlyc beleven kinderen spannende speelavonturen. Dit is zeker geen standaard speeltuin, maar eerder een sprookjestuin. De kinderen klauteren over touwbanen naar prachtige houten kastelen of duiken weg achter fortmuren.

Zuiderpark Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (8.08km)  -  Naast het bolwerk van Den Bosch ligt het Zuiderpark. Plof neer in het gras om te relaxen of voor een picknick en ontdek de vele grappige beelden.

Alpacafarm Vorstenbosch

vorstenbosch, Noord-Brabant (8.27km)  -  Wandelen in Natuurgebied De Maashorst is al prachtig, maar wandelen met een groep alpaca's maakt het nòg leuker! Bij Alpacafarm Vorstenbosch verken je samen met een groep wollige alpaca's de prachtige natuur of je boekt een gezellig meet & greet...

Dierenpark Prins Hendrik

den bosch, Noord-Brabant (8.28km)  -  Onder de bomen van het Prins Hendrikpark in Den Bosch ligt kinderboerderij Dierenpark Prins Hendrik. Vlak ernaast vind je ook een speeltuintje.

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

den bosch, Noord-Brabant (8.29km)  -  Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Restaurant De Hooghei