Uitstapjes vlakbij De Waterburcht Bowling

Museum De Buitenplaats Eelde

eelde, Drenthe (0.67km)  -  Dwaal rond in Museum De Buitenplaats in het Drentse Eelde. Geniet in de museumtuin van de waterloopjes, de wijntafel en de rust of bewonder de beeldenexpositie in de tuin gedurende de zomermaanden.

-in the spotlights-

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (0.7km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

Royal FloraHolland Eelde

eelde, Drenthe (2.19km)  -  Ontdek het wel en wee van een bloemenveiling tijdens een rondleiding bij Royal FloraHolland Eelde. Bezoekers zitten zelf in de kopersbanken en leren alles over de veilingklok.

Rondleiding door Groningen met gids Henk Bakker

groningen, Groningen (2.86km)  -  Henk Bakker is stadsgids in Groningen en geeft bezoekers en bewoners van de stad al 25 jaar rondleidingen. Je kunt zelf de duur en route aangeven, maar Henk Bakker heeft zelf ook mooie routes uitgestippeld. Ontdek routes over de geschiedenis,...

Uitkijktoren De Onlanden

peize, Drenthe (4.19km)  -  Dichtbij de stad Groningen vind je het natuurgebied de Onlanden. Beklim de uitkijktoren en kijk uit over het landschap met water, moerasbos en wilde Exmoor pony's.

-in the spotlights-

Dickens Room

haren, Groningen (5.65km)  -  Bibliotheek Haren herbergt een speciale ruimte: de Dickens Room. Hier bevindt zich een enorme collectie boeken van en over de auteur Charles Dickens.

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (5.71km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

SpaWell

peize, Drenthe (5.83km)  -  Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

Natuurgebied Vijftig Bunder

midlaren, Drenthe (6.07km)  -  Omringd door bos bevindt zich in het Drentse Aa een mooi heidegebied. Hier is ook veel dop- en struikheide te vinden, net als valkruid, klokjesgentiaan en gevlekte orchis.

Wall House #2

groningen, Groningen (6.2km)  -  Aan de oevers van het Hoornse Meer in Groningen staat een bijzonder stuk architectuur: Wall House #2. Bewonder dit kleurrijke ontwerp van John Hejduk.

Hortus botanicus Haren

haren, Groningen (6.28km)  -  De grootste botanische tuin van Nederland is te vinden in het Groningse Haren. Planten uit alle streken en landen groeien hier dat het een lieve lust is. Kom tot rust in de Chinese tuin en bewonder de mooiste bloemen in de Floriadetuin.

Hoornse Plas

groningen, Groningen (6.62km)  -  Zwemmen, spelen, graven en zonnen: dé ingrediënten voor een heerlijke zomerdag bij de Hoornse Plas in Groningen.

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (6.75km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

Helperzwembad

groningen, Groningen (7.48km)  -  Het Helperzwembad in Groningen is een sfeervol binnenbad voor het hele gezin. Trek baantjes, volg zwemlessen of speel gewoon lekker in het water. Meer dan dit, heb je eigenlijk niet nodig!

Het Helperzwembad

groningen, Groningen (7.48km)  -  De buurt rondom het Helperzwembad boft met het zwembad dichtbij. Lekker baantjes trekken en leuke zwemfeestjes voor kinderen.

Martiniplaza

groningen, Groningen (8.33km)  -  Martiniplaza is een luxe theater, een topsporthal en een evenementenhal voor beurzen. Hier komt cultuur tot leven!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Waterburcht Bowling