1

Uitstapjes vlakbij Style workshops

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (0.09km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (0.61km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (2.18km)  -  Voor een heerlijke wandeling waarbij je in aanraking komt met het boerenleven, moet je bij het Boerderijpad zijn. De wandelroute is 3.1 kilometer lang en voert je langs onder andere een zorgboerderij.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (2.24km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (2.39km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Pegasushof

bant, Flevoland (4.65km)  -  Met schaduwtuinen, vijvers en een terras dat uitkijkt over het polderlandschap is de moderne tuin op het Pegasushof een lust voor het oog.

Wandelroute Jaagpad

tollebeek, Flevoland (5.13km)  -  Ontdek wandelroute de Jaagpad, dit is de route voor wandelaars die de balans tussen platteland en dorp, natuur en cultuur willen ervaren terwijl ze lekker uitwaaien.

De Bantsiliek

bant, Flevoland (6.14km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Wandelroute Rondje Tollebeek

tollebeek, Flevoland (6.4km)  -  Ontdek wandelroute Rondje Tollebeek door Torbeek, het nieuwste dorp in de noordoostelijke polder. Kom meer te weten over de bijzondere poldergeschiedenis van het dorp en zijn omgeving.

De Stekkentuin

espel, Flevoland (7.28km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht in de Stekkentuin is Espel.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (7.76km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Museumhuis Polman

nagele, Flevoland (7.96km)  -  Wie binnenstapt in Huis Polman gaat terug naar 1956, toen dit huis behoorlijk innovatief was. Grote ramen, strakke lijnen en als kers op de taart een lavet in de badkamer. Een icoon van het Nieuwe Bouwen, elke zaterdag open voor publiek.

Netl de Wildste Tuin

kraggenburg, Flevoland (8.71km)  -  Wat eerst een akkerbouwland met witlof was, is nu een enorm recreatiepark midden in de Noordoostpolder. Netl de Wildste Tuin is de ultieme bestemming voor liefhebbers van strand, natuur, wandelingen en relaxen.

Werelderfgoed Schokland

schokland, Flevoland (8.74km)  -  De parel van Flevoland is Schokland. De geschiedenis komt op dit bijzondere voormalige eiland tot leven. Maak een mooie wandeling of bezoek het museum. Schokland verrast elke keer opnieuw!

Kinderboerderij De Stekplek

urk, Flevoland (9.89km)  -  Met mooi en minder mooi weer vermaken de kids zich hier als de beste. Schijnt het zonnetje? Ga gezellig spelen met de schapen! Vallen de eerste druppels op je hoofd? Ren dan naar de schuur bomvol leuke dieren.

Route 8317

kraggenburg, Flevoland (10.07km)  -  Route 8317 is een prachtige fietsroute door het bos en langs water van Kraggenburg. Van appels plukken tot kanoën, beleef het!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Style workshops