Uitstapjes vlakbij Pathé Groningen

Ariola Groningen

groningen, Groningen (0.12km)  -  Ariola is al twee keer uitgeroepen tot leukste winkel van Nederland. Wandel dit gezellige kruidenierswinkeltje binnen en waan je even in Italië.

Groninger Museum

groningen, Groningen (0.21km)  -  Een iconische blikvanger in hartje Groningen: het Groninger Museum. Dit bijzondere gebouw vind je op een kunstmatig eiland, tegenover het Centraal Station.

Museum Storyworld

groningen, Groningen (0.23km)  -  Hoe komen strips tot stand? En animaties en games? Je komt erachter in Storyworld: van de eerste potloodlijn tot de fraaie eindresultaten.

Forum Groningen

groningen, Groningen (0.23km)  -  Aan de Nieuwe Markt verrijst tussen de oude pandjes een enorm gebouw vol kunst en cultuur. Stap binnen in de hoge, open ruimte en pak een roltrap naar je bestemming. Van bijzondere films en exposities tot het fraaie uitzicht vanaf het dak.

Folkingestraat Groningen

groningen, Groningen (0.26km)  -  De Folkingestraat in Groningen, is een winkelstraatje met een heel eigen karakter. Wie een dagje uit in Groningen is, mag dit straatje zeker niet missen. Alleen de kleurrijke etalages met leuke hebbedingetjes zijn al het bekijken waard.

Cadeauwinkel Lily & Rose

groningen, Groningen (0.26km)  -  Bij cadeauwinkel Lily & Rose in Groningen vind je van alles wat. Alle producten hebben een exclusief tintje en dat is leuk geven. Je vindt er zowel cadeautjes voor kinderen als voor volwassenen.

Noorderlicht Fotogalerie

groningen, Groningen (0.29km)  -  Bijzondere foto-exposities zijn het hele jaar te zien in de Noorderlicht Fotogalerie. Je ziet hier foto's van jong talent maar ook van eigenzinnige fotografen uit binnen- en buitenland. Daarnaast is het de hoofdlocatie van de jaarlijkse...

Grand café en nachtclub Huize Maas

groningen, Groningen (0.29km)  -  In Huize Maas kun je in grand café Kleintje Maas lekker eten voor een vriendelijke prijs. Het eetcafé heeft al een lange geschiedenis van gastvrijheid. 's Nachts vier je in Huize Maas een feestje: dan is het een nachtclub.

Der Aa-kerk

groningen, Groningen (0.36km)  -  De Der Aa-kerk heeft er na de Tweede Wereldoorlog flink vervallen bij gestaan. Sinds 1982 is de kerk echter gerestaureerd en toegankelijk voor bezoek en verhuur.

Pure Groningen

groningen, Groningen (0.36km)  -  Pauze tijdens een shopsessie? Bijkletsen met een vriendin? Leuke date? Pure is de ideale locatie. Donuts, koffie, shakes: hier staat van alles op het menu voor de gezonde (en soms minder gezonde) zoetekauw.

De Groningse kinderboekhandel

groningen, Groningen (0.39km)  -  In de Groningse kinderboekhandel heb je keuze uit wel 5000 verschillende boeken. De winkel biedt zowel boeken voor peuters en kleuters als jongvolwassenen. Met behulp van het vriendelijke personeel vindt je sowieso hét boek dat je zoekt!

De Kaaskop

groningen, Groningen (0.46km)  -  Voor bourgondiërs uit het noorden is delicatessenwinkel De Kaaskop een must. In hartje Groningen vind je hier lekkere en eerlijke producten uit de regio.

Detectivedinner

groningen, Groningen (0.47km)  -  Beleef het spannendste diner ooit met het Detectivedinner. Eén van de tafelgenoten is de moordenaar..., maar wie? Wie krijgt nog een hap door zijn keel?

Museum aan de A

groningen, Groningen (0.47km)  -  Ontdek de geschiedenis van de stad en provincie Groningen in het pittoreske Museum aan de A, opvolger van het Noordelijk Scheepvaartmuseum.

Poolcafé Streetlife

groningen, Groningen (0.5km)  -  Drink een drankje aan de bar, kom tot rust in de loungehoek of daag elkaar uit voor een potje pool. Bij Poolcafé Streetlife is altijd een plekje voor je vrij!

Universiteitsmuseum Groningen

groningen, Groningen (0.51km)  -  In het Universiteitsmuseum Groningen ontdek je alles over de wetenschap van vroeger en nu. Zet voet in de kamer van de eerste vrouwelijke arts Aletta Jacobs en verwonder je over de wetenschappelijke ontdekkingen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Pathé Groningen