1

Uitstapjes vlakbij Royal FloraHolland Eelde

Nijsinghhuis Eelde

eelde, Drenthe (2.55km)  -  Het Nijsinghhuis is een prachtig Rijksmonument. Bekijk reusachtige schilderingen, zoals een sterrenhemel als plafond en een jungle vol olifanten op de muren om je heen.

Museum De Buitenplaats Eelde

eelde, Drenthe (2.56km)  -  Dwaal rond in Museum De Buitenplaats in het Drentse Eelde. Geniet in de museumtuin van de waterloopjes, de wijntafel en de rust of bewonder de beeldenexpositie in de tuin gedurende de zomermaanden.

Dickens Room

haren, Groningen (5.25km)  -  Bibliotheek Haren herbergt een speciale ruimte: de Dickens Room. Hier bevindt zich een enorme collectie boeken van en over de auteur Charles Dickens.

Hortus botanicus Haren

haren, Groningen (5.98km)  -  De grootste botanische tuin van Nederland is te vinden in het Groningse Haren. Planten uit alle streken en landen groeien hier dat het een lieve lust is. Kom tot rust in de Chinese tuin en bewonder de mooiste bloemen in de Floriadetuin.

Wall House #2

groningen, Groningen (7.04km)  -  Aan de oevers van het Hoornse Meer in Groningen staat een bijzonder stuk architectuur: Wall House #2. Bewonder dit kleurrijke ontwerp van John Hejduk.

Helperzwembad

groningen, Groningen (7.77km)  -  Het Helperzwembad in Groningen is een sfeervol binnenbad voor het hele gezin. Trek baantjes, volg zwemlessen of speel gewoon lekker in het water. Meer dan dit, heb je eigenlijk niet nodig!

Zomerbad Peize

peize, Drenthe (7.86km)  -  Ontdek de trots van het Drentse dorpje Peize: Zomerbad Peize. Bij mooi weer kan hier genoten worden van het heerlijke water en de zon!

SpaWell

peize, Drenthe (7.98km)  -  Bij SpaWell ervaren bezoekers een ultieme verzorging van lichaam en geest. Ontspan in één van de vele sauna's of geniet van een heerlijke massage.

Natuurplaats Noordsche Veld

norg, Drenthe (8.18km)  -  Natuurplaats Noordsche Veld is dé uitvalbasis voor een heerlijk dagje in natuurgebied Noordsche Veld. Met informatie, startpunten voor mooie wandel- en fietsroutes en hapjes en drankjes.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Royal FloraHolland Eelde