Uitstapjes vlakbij Bed & Breakfast Kuinre

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (6.09km)  -  Dankzij de goede zorg voor Nationaal Park De Weerribben-Wieden kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes om de omgeving mee te verkennen.

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (6.09km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

De Bantsiliek

bant, Flevoland (6.74km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Pegasushof

bant, Flevoland (8.07km)  -  Met schaduwtuinen, vijvers en een terras dat uitkijkt over het polderlandschap is de moderne tuin op het Pegasushof een lust voor het oog.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (9.28km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (10.24km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (10.32km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (10.83km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (10.92km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (12.27km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bed & Breakfast Kuinre