Uitstapjes vlakbij Resort Brunssummerheide

Kinderboerderij Schutterspark

brunssum, Limburg (1.73km)  -  Vermaak je een middag op kinderboerderij Schutterspark. De dieren zijn tam en gewend aan bezoekers. Daarnaast zijn er verschillende faciliteiten zoals een speeltuin, verschillende spelletjes voor de kinderen en picknickplaatsen.

Klimbos Park Het Plateau

brunssum, Limburg (2.07km)  -  Trotseer de Limburgse natuur op grote hoogte in Klimbos Park het Plateau. Kies uit vier bijzonder klimroutes en ga op avontuur! Bij Park het Plateau kun je ook fietsen huren en boogschieten.

Sauna Hoen

brunssum, Limburg (2.32km)  -  De bezoekers van Sauna Hoen bezorgen zichzelf een ontspannen dag in onder andere de verschillende soorten sauna's, de whirlpool en het Turkse stoombad.

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (3.01km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Zwembad Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (3.25km)  -  Bij Zwembad Hoensbroek kun je terecht voor een heerlijk dagje zwemmen. Kom relaxen onder de waterval of laat je meevoeren door de stroomversnelling.

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (4.46km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

SCHUNCK* Glaspaleis Heerlen

heerlen, Limburg (4.61km)  -  SCHUNCK* is een cultureel centrum dat is gevestigd in het Glaspaleis in Heerlen. Het centrum biedt onderdak aan een museum voor moderne kunst, de bibliotheek, de muziekschool, een filmzaal en expositieruimten.

Quatro Cinema

heerlen, Limburg (4.7km)  -  Een gezellig avondje film kijken met de familie, en feestje voor de kinderen, of een zakelijke bespreking: Quatro Cinema Heerlen leent zich voor allerlei activiteiten.

Theater Heerlen

heerlen, Limburg (4.76km)  -  Cabaret, dans, musicals en toneel: bij Theater Heerlen bezoek je de mooiste voorstellingen voor jong en oud. Bekende musicals, intieme concerten en nog veel meer.

Biej de Tant

schinveld, Limburg (4.76km)  -  Trek met paard en huifkar door de bossen en de velden van Schinveld en Onderbanken en ontmoet wilde Schotse Hooglanders in de glooiende natuur.

Thermenmuseum

heerlen, Limburg (4.92km)  -  Bovenop de opgraving van een Romeins badhuis ligt het Thermenmuseum. Daarnaast bevinden zich hier ook archeologische vondsten uit de omgeving.

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (5.09km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Resort Brunssummerheide