1

Uitstapjes vlakbij Galerie ArtXpoze

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (0.99km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (2.51km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (2.51km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

Strand Horst

ermelo, Gelderland (2.94km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (3.11km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (3.19km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

Vakantiehuis Bij het Bos

zeewolde, Flevoland (3.4km)  -  Bij het Bos is een luxe vakantiewoning in Zeewolde met veel activiteiten voor het hele gezin. Er zijn vier grote familiekamers met ieder vier bedden.

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (4.33km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (4.79km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.02km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (6.17km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (6.41km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland (6.46km)  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

StrandEiland

harderwijk, Gelderland (6.51km)  -  Dicht bij de oude binnenstad ligt het StrandEiland. Op dit Harderwijker stadsstrand is het op zonnige dagen genieten van het water en zand.

Stedentrip Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.55km)  -  Harderwijk is één van de oude Hanzesteden in Nederland. Met de oude stadsmuren en herenhuizen is een bezoek een echte stap terug in de tijd. De prachtige binnenstad met veel terrasjes en de boulevard geven Harderwijk een bijzondere uitstraling.

Grote Kerk Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.55km)  -  De Grote Kerk in Harderwijk doorstond brand en noodweer. Loop bij een bezoek aan de Gelderse stad ook eens binnen bij deze gotische kruisbasiliek.

Cultuurhistorische rondleiding in Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.57km)  -  Harderwijk is een plaats met prachtige monumenten. Stichting Rondeel laat je graag de historie zien van deze mooie Gelderse stad. Je kunt de rondleiding naar smaak inrichten met een bezoek aan een museum of een hapje en drankje onderweg.

Stadsmuseum Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.57km)  -  In Stadsmuseum Harderwijk doorloop je de belangrijkste elementen uit de geschiedenis van de stad.

Smeepoort

harderwijk, Gelderland (6.58km)  -  Van de oorspronkelijke Smeepoort is nog maar een klein deel over. Loop door de voetgangerspoort en bewonder deze voormalige stadspoort van Harderwijk.

Theater Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.71km)  -  In de theaterzaal van Theater Harderwijk worden er cabaret, muziektheater, toneel, pianoconcerten, jongeren- en familievoorstellingen gegeven.

Monkey Town Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.73km)  -  In Monkey Town Harderwijk ravotten kinderen van 0 tot 10 jaar heerlijk op speeltoestellen in alle soorten en maten. Duik in de ballenbak, glij van de glijbaan of bouw met kleurrijke blokken.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie ArtXpoze