Uitstapjes vlakbij Galerie ArtXpoze

Atelier Kunst en Meer: expositie en cursussen

zeewolde, Flevoland (0.69km)  -  Ontdek de kunstige wereld van Gonny Geurts. Niet alleen om te bekijken en inspiratie op te doen, maar ook om zelf aan de slag te gaan!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 22 07 17 10 

Zwembad Het Baken

zeewolde, Flevoland (0.99km)  -  Spetterend het weekend in? Bij zwembad Het Baken in Zeewolde is er elke vrijdagavond discozwemmen! Niet zo'n danser? De rest van de week kun je terecht voor baantjes trekken, recreatief zwemmen en aquasport.

elke dag geopend 

Golfschool Golfclub Zeewolde

zeewolde, Flevoland (1.36km)  -  Altijd al eens een balletje willen slaan als Tiger Woods? Je leert het bij Golfschool Zeewolde.

elke dag geopend 

Partyschip Achie

zeewolde, Flevoland (1.82km)  -  Partyschip Achie is niet alleen een gezellig partyschip. De boot maakt in de vakantiemaanden ook dagtochten van Zeewolde naar historische vissersplaatsen als Elburg en Spakenburg.

elke dag geopend 

RCN Zeewolde

zeewolde, Flevoland (2.51km)  -  Geniet van een heerlijke watersportvakantie bij RCN Zeewolde. Kom surfen, zeilen en vissen op het Veluwemeer, Of neem een duik in het verwarmde overdekte zwembad.

elke dag geopend 

De Zeilschool

zeewolde, Flevoland (2.51km)  -  De Zeilschool leert waterliefhebbers op een leuke manier zeilen. Doe mee aan leuke cursussen die wordt gegeven door ervaren en gedreven instructeurs. Het is ook mogelijk om een boot te huren en zelf uren te genieten op het water.

elke dag geopend 

Strand Horst

ermelo, Gelderland (2.94km)  -  Bij strand Horst kunnen bezoekers heerlijk genieten van het strand en het water. Ook zijn er uitgebreide surfmogelijkheden, waaronder kitesurfen.

elke dag geopend 

Eagle lodges - Zweethut

zeewolde, Flevoland (3.11km)  -  Bezoek de Eagle lodges in Zeewolde en ontspan met één van de zweethutceremonies. Ontdek het gevoel van saamhorigheid en respect voor de natuur.

soms geopend op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Surfen en suppen bij Strand Horst

ermelo, Gelderland (3.19km)  -  Stap op een surfboard en laat je leiden door de wind! Telstar Surfclub bij Strand Horst biedt windsurflessen, een cursus kitesurfen en een clinic Stand Up Paddling.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

Bewonder tinnen figuurtjes, zo uit de oven!

zeewolde, Flevoland (3.77km)  -  Met hoge temperaturen in grote ovens maken ze bij Flevotin de mooiste figuren van tin. Kom kijken bij dit oude ambacht in de tingieterij.

's zondags gesloten 

Horsterwold

zeewolde, Flevoland (4.33km)  -  Het Horsterwold in Flevoland mag dan een jong bos zijn, het is ook een van de grootste aaneengesloten loofbossen van Nederland. Struin door het gebied en ontmoet konikpaarden, ontdek moeras en stranden en kom helemaal tot rust.

elke dag geopend 

Pitch&Putt Golf Strand Horst

ermelo, Gelderland (4.57km)  -  De Pitch&Putt Golfbaan bij Strand Horst is een vrij nieuwe baan. De ligging aan het strand langs de Randmeren is zeer mooi!

's maandags gesloten 

Crescent park Harderwijk

harderwijk, Gelderland (4.79km)  -  Bezoek het Crescent park in Harderwijk en ontdek de prachtige natuur. Kinderen leven zich uit in het speel- en doepark en ouders genieten van de wandelroutes.

elke dag geopend 

Rederij Hattem

harderwijk, Gelderland (5.77km)  -  Rederij Hattem organiseert rondvaarten op de Gelderse IJssel, richting Salland en zelfs naar Amsterdam.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 53 57 44 11 

Bowling Harderwijk

harderwijk, Gelderland (6.02km)  -  Bowlen in club-style, omgeven door flitsende lichten en swingende muziek. Probeer het uit op de white lanes van Bowling Harderwijk!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Kinderfeestje bij Stal Ermelo

ermelo, Gelderland (6.06km)  -  Dol op paarden? En vier je binnenkort je verjaardagsfeestje? Welkom bij Stal Ermelo!

elke dag geopend 

Wijngaard Telgt

ermelo, Gelderland (6.17km)  -  Wijngaard Telgt hoort bij de Veluwse wijnroute en ligt verscholen tussen de dorpen Putten en Ermelo. Kom de huisgemaakte wijn en sterke dranken proeven en volg een rondleiding op de wijnboerderij.

open op zaterdag 

Museumboerderij Mariahoeve

putten, Gelderland (6.41km)  -  In museumboerderij Mariahoeve zie je niet alleen zien hoe boeren vroeger leefden, maar het ook zelf meemaken. Overnacht in een authentieke boerderij met alle luxe van nu.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op donderdag en vrijdag 

De Wijde Wellen

harderwijk, Gelderland (6.46km)  -  Wandel of fiets langs het water van het Wolderwijd en geniet van de natuur en het mooie uitzicht in recreatiegebied De Wijde Wellen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Galerie ArtXpoze