1

Uitstapjes vlakbij Surfschool Paradiso

Vis je maaltijd bij elkaar bij Toms Creek

lelystad, Flevoland (0.44km)  -  In de vijvers bij Toms Creek zwemmen bijzondere vissoorten rond. Ga jij het avontuur aan en probeer je ze te vangen? Sportvissers en beginners zijn hier allemaal welkom. Leuk als origineel gezinsuitje of met je collega's!

Aestas Wellness Beauty & Sauna

lelystad, Flevoland (2.85km)  -  Zoek de zon op bij Aestas Wellness Beauty & Sauna. Aestas, wat zomer betekent in het Latijn, heeft een Finse sauna, een kruidensauna en een Turks stoombad. Onder de zonnebank kun je heerlijk streeploos bruin worden.

Elfendeurtjesroute Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland (3.2km)  -  Hé, dat lijkt wel een piepklein deurtje in de boom! En dat klopt, want langs de Elfendeurtjesroute Oostvaardersplassen in bos het Hollandse Hout wonen overal elfjes! Kom ze zoeken.

Oostvaardersplassen

lelystad, Flevoland (3.2km)  -  Maak kennis met de ongetemde natuur van de Oostvaardersplassen. Natuurliefhebbers wandelen langs de woeste graslanden en uitgestrekte plassen. Of kies een interessante excursie bij het bezoekerscentrum.

Nationaal Park Nieuw Land

lelystad, Flevoland (3.2km)  -  Nationaal Park Nieuw Land in Flevoland heeft haar naam niet voor niks gekozen: de natuur in het park is allemaal nog vrij jong. Alles in dit park is aangelegd door mensen.

Ark van Noach - VerhalenArk

lelystad, Flevoland (3.78km)  -  Bezoek de Ark van Noach in Nederland, ook bekend als de VerhalenArk. Check altijd voor vertrek de actuele locatie: de Ark vaart namelijk het hele land door.

Zeilen met de Stedemaeght

lelystad, Flevoland (3.78km)  -  De Stedemaeght is een zeilschip met allure en niet voor niks een van de mooiste zeilschepen van Nederland. Kom aan boord en ga mee op een rondvaart over het IJsselmeer.

Zeilen naar Marker Wadden

lelystad, Flevoland (3.83km)  -  Benieuwd naar Marker Wadden? Ga op expeditie met de luxe driemaster Abel Tasman en vaar vanuit Lelystad of Hoorn naar deze nieuwe eilanden in het Markermeer.

Uitkijktoren De Steltloper

lelystad, Flevoland (3.83km)  -  Beklim uitkijktoren De Steltloper op de Marker Wadden en ontdek de adembenemende vergezichten op het nieuwste stukje Nederland die alleen bereikbaar is via boot.

Zeilen en loungen op de beeldschone Bounty

lelystad, Flevoland (4km)  -  Het voormalige viskotterschip Bounty is omgebouwd tot een uniek en luxe zeilschip. Een zeilende toplocatie voor een heerlijke en sfeervolle dag op het water. Organiseer je eigen dag vol activiteiten op zee of stap aan boord voor een verzorgde cruise!

Hijs de zeilen en zet koers naar Batavialand!

lelystad, Flevoland (4.25km)  -  Ontdek in Batavialand hoe Nederland meer dan 7000 jaar tegen water vocht, maar ook door water voorspoed vond. Stap aan boord van het historische schip De Batavia. Ga aan de slag op de scheepswerf en bedien zelf de poldersluizen in het Watertheater.

Batavia Stad Fashion Outlet

lelystad, Flevoland (4.3km)  -  Batavia Stad is de winkelstad van Nederland! Tientallen outletwinkels van de grootste modemerken zijn in deze stad vertegenwoordigd. Scoor mooie kleding voor lagere prijzen.

Kok Experience Lelystad

lelystad, Flevoland (4.8km)  -  Bij Kok Experience Lelystad beleef je een gezellig dagje uit. Kies één van de vijf activiteiten en ga de strijd aan! Ga je voor lasergamen, een escaperoom of voor het speelparadijs?

Agora Bioscoop Lelystad

lelystad, Flevoland (4.85km)  -  Agora Lelystad heeft leuke events. Zo toont de bioscoop niet alleen films, maar er worden ook opera's gedraaid. Zet de popcorn maar klaar!

Jumpsquare Lelystad

lelystad, Flevoland (5.06km)  -  Kom lekker een dagje jumpen bij Jumpsquare Lelystad en leef je uit bij alle diverse attracties. Ontdek de Dodgeball Arena en speel een potje trefbal tegen je vrienden terwijl je jumpt.

Bowlingcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (6.45km)  -  Bowlingcentrum Lelystad heeft niet alleen moderne bowlingbanen, maar ook een restaurant en een overdekte ballenbak. Zo kan iedereen genieten van sport, spel en lekkernijen.

Ballorig Lelystad

lelystad, Flevoland (6.45km)  -  Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er is van alles te beleven. Zo kunnen de kinderen klimmen, klauteren, glijden en in de ballenbak spelen.

Discozwemmen in De Koploper

lelystad, Flevoland (6.45km)  -  Lekker spetteren en swingen in het water? Zwembad de Koploper wordt elke vrijdagavond omgetoverd tot één grote disco. Voor iedereen van acht tot vijftien jaar.

Zwembad De Koploper

lelystad, Flevoland (6.45km)  -  Kom zwemmen bij Sportcentrum De Koploper. Met vijf verschillende zwembaden is er voor ieder wat wils. Voor de kids is er een spannende glijbaan van 50 meter.

Kartcentrum Lelystad

lelystad, Flevoland (6.79km)  -  Voel de sensatie tijdens het bloedsnelle scheuren door de bochten, die zelfs een ervaren karter dwingen om het beste uit zichzelf te halen. De nieuwe outdoor kartbaan van Kartcentrum Lelystad is maar liefst 735 meter lang.

Eva's Keukentuin

lelystad, Flevoland (7.27km)  -  Prachtig gelegen in de natuur, tussen de nieuwsgierige paarden, ligt Eva's Keukentuin. Wandel over de sprookjesachtige brug en geniet van een uitgebreide lunch.

Wandelroute het Poelenpad

lelystad, Flevoland (7.27km)  -  Beleef de wandelroute het Poelenpad en ontdek de verschillende vergezichten tot aan de rand van Lelystad die het Poelenpad biedt.

Belevenissenbos Lelystad

lelystad, Flevoland (7.42km)  -  Zingen, krijsen en gek doen: het mag allemaal in het Belevenissenbos! Deze speelnatuur beslaat 25 hectare en biedt kinderen van 6 tot 16 jaar de kans de natuur van alle kanten te ontdekken.

Duikopleiding Aquavit

lelystad, Flevoland (7.51km)  -  Haal je duikbrevet bij Duikvereniging Aquavit. Hier worden lessen gegeven volgens de normen van de Nederlandse Onderwatersport Bond. Na het theoriegedeelte ga je voor de praktijk van het duiken naar zwembad De Koploper en naar open water zoals...

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Surfschool Paradiso