1

Uitstapjes vlakbij Café-Restaurant Fraans Marie

De Twentsche Bloemenpluktuin

fleringen, Overijssel (3.75km)  -  Zelf een boeket plukken is veel leuker dan eentje kopen bij de bloemist! In de Twentsche Bloemenpluktuin in Fleringen mag iedereen een bosje bloemen plukken en kiezen uit de mooiste bloemensoorten.

Het Groot Twentsch Maisdoolhof

fleringen, Overijssel (3.75km)  -  Kom verdwalen in het Groot Twentsch Maisdoolhof! Vind de uitkijktoren en zie hoe iedereen de weg probeert te vinden. Daarna is het heerlijk uitrusten op het terras.

Kroezeboom in Fleringen

fleringen, Overijssel (4.27km)  -  Op de Fleringer Es staat een van de oudste bomen van Nederland. Deze Kroezeboom had vroeger verschillende maatschappelijke functies.

Openluchttheater Hertme

hertme, Overijssel (4.71km)  -  Bezoek het Hertme Openluchttheater en ontdek de weelderige omgeving, het middeleeuwse interieurs en een ruim aanbod aan programma's voor jong en oud.

De Weerselose Markt

weerselo, Overijssel (5.14km)  -  De Weerselose Markt is eigenlijk een vaste vrijmarkt, waar iedereen zijn spullen, nieuw of tweedehands, mag verkopen. De markt trekt ieder weekend duizenden bezoekers. De markt is deel overdekt en deels buiten.

De Klootschieter

tubbergen, Overijssel (5.21km)  -  Klootschieten kun je overal met De Klootschieter! Wie werpt het verst? Gerrit De Klootschieter legt je de regels uit. Het spel speel je op een bospad.

Café-Restaurant, Speeltuinen & Escaperoom Morskieft

reutum, Overijssel (5.25km)  -  Kinderen hoeven zich tijdens het wachten op het eten niet te vervelen bij Café-Restaurant-Speeltuin Morskieft. In de speelhal staan de klimtoestellen in het speelzand. Buiten kunnen de kinderen lekker glijden, klimmen en schommelen.

Zwembad de Vlaskoel

tubbergen, Overijssel (5.57km)  -  Zwembad de Vlaskoel is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad bij Tubbergen doe je diverse activiteiten en kun je zwemmen in verschillende baden. Neem deel aan een variatie aan lessen en workshops, gegeven door ervaren...

Preston Palace Subtropisch zwemparadijs

almelo, Overijssel (5.59km)  -  Waag je in de stroomversnelling, sluip over de loopbrug of verstop je achter een van de watervallen. Bij Preston Palace is het dolle pret! Geniet in de Wellness van stoombad of sauna of ontspan in de behandelruimtes.

Preston Palace indoor kermis

almelo, Overijssel (5.59km)  -  De indoor kermis bij uitgaanscentrum Preston Palace is een gezellig dorpsplein met een aantal spectaculaire attracties. Trotseer de Jumping Star of daag je vrienden uit tijdens een ritje in de botsauto's.

Groepsaccommodatie de Kapshoeve

tubbergen, Overijssel (6.05km)  -  Groepsaccommodatie De Kapshoeve dateert van 2007 en ligt in Tubbergen. Een ideaal verblijf voor families met kinderen, senioren en mindervaliden.

Kunsthal Hof 88

almelo, Overijssel (6.13km)  -  Puur genieten van creativiteit bij Kunsthal Hof 88. Ook voor kinderen, want Kunsthal Hof 88 heeft met 'Kinderen Kijken Kunst' een speciaal programma.

Theater Hof 88

almelo, Overijssel (6.15km)  -  Hof 88 is een klein theater met een uitgebreide, eigenzinnige programmering. Een gezellig theater met een theater en een concertzaal. Hof 88 is tevens filmhuis. Gemiddeld twee keer per week staat er een arthouse film op de rol.

Theaterhotel Almelo

almelo, Overijssel (6.4km)  -  Het Theaterhotel in Almelo biedt een scala aan mogelijkheden voor een avondje theater, een overnachting, een feest of groot congres.

Het Wevershuisje

almelo, Overijssel (6.44km)  -  Het Wevershuisje laat de geschiedenis van de textielbewerking zien in Almelo. Hoe ging dat vroeger nu precies met zo'n weefgetouw? Kijk de kunst af bij de demonstraties spinnen, weven en kantklossen.

Kunstuitleen Alberts Galerie

almelo, Overijssel (6.45km)  -  Op zoek naar mooie kunst voor aan de muur? Bij Kunstuitleen Almelo bent u aan het juiste adres voor mooie kunstwerken. Om te kopen, te lenen of te bezichtigen.

Stedelijk Museum Almelo

almelo, Overijssel (6.52km)  -  Hoe leefden de mensen vroeger op de plek waar nu Almelo ligt? En hoe is Almelo ontstaan en uitgegroeid tot de stad die het nu is? Je ontdekt het in vijf interessante themakamers.

Huis Van Katoen en Nu

almelo, Overijssel (6.64km)  -  Het Huis van Katoen en Nu begon met een musical. Nu is er ook een lijfelijke plek waar Almeloërs elkaar ontmoeten, herinneringen ophalen en hun eigen iconen een plek geven.

Kulturhus Borne

borne, Overijssel (6.7km)  -  Kulturhus Borne is de kern van het culturele leven in Borne. In dit kloppende hart gebeurt van alles!

't Pannenkoekhuis Borne

borne, Overijssel (6.88km)  -  Geniet bij 't Pannenkoekhuis Borne van een heerlijke pannenkoek met stroop, suiker of appel. De ideale plek om een hapje te eten na een bezoek aan Kids City.

Droste's Boerderijlodges

tubbergen, Overijssel (6.98km)  -  Snuif de sfeer op van het Twentse platteland en verblijf in een hippe Boerderijlodge van Droste's. Je vindt de vakantieverblijven in verschillende boerderijen rondom Tubbergen. De lodges zijn geschikt voor twee tot vijf personen en hebben een...

Droste's wellness op de boerderij

tubbergen, Overijssel (6.98km)  -  Een ayurvedische massage op de boerderij in Twente: dat is volledig lichamelijk en geestelijk ontspannen! De lichaamsmassage boek je bij je verblijf in Droste's Boerderijlodges of in Droste's Herberg.

Museum Bussemakerhuis

borne, Overijssel (7.05km)  -  Ga terug in de tijd tijdens een bezoek aan het Bussemakerhuis in Borne. Door de stijlkamers, een theeschenkerij en weefgetouwen neem je een kijkje in het leven van de familie Bussemaker.

Yunus Emre Moskee

almelo, Overijssel (7.15km)  -  Kijk je ogen uit in de Yunus Emre Moskee in Almelo. De gebedsruimte is versierd met bijzondere tegels en geometrische patronen. Ook hangt er een enorm glazen kroonluchter.

Kabouterpad Krikkenhaar

bornerbroek, Overijssel (7.29km)  -  In het bos rondom het Nivonhuis in Bornerbroek zijn kabouters verstopt. Lukt het jou om ze te vinden?

Stadsboerderij Beeklust

almelo, Overijssel (8.25km)  -  Stadsboerderij Beeklust geeft bezoekers een goed beeld van een boerenbedrijf uit de jaren 60 van de vorige eeuw.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Café-Restaurant Fraans Marie