Uitstapjes vlakbij Kasteel Wijnandsrade

Kasteel Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (2.85km)  -  Het in 1250 gebouwde Kasteel Hoensbroek ligt in Zuid-Limburg. Beleef de middeleeuwen opnieuw in deze betoverende omgeving en bewonder de meer dan veertig ingerichte kasteelvertrekken.

Speeltuin Vaesrade

vaesrade, Limburg (3.19km)  -  Kom spelen in speeltuin Vaesrade. Hier wachten allerlei leuke speeltoestellen voor het hele gezin! En in de kinderboerderij vind je kippen, duiven en schapen.

Marnis Kwekerij

bunde, Limburg (3.82km)  -  Marnis Kwekerij heeft een oppervlakte van maar liefst zevenduizend vierkante meter. De kwekerij beschikt over een assortiment van tuinvarens en siergrassen.

Zwembad Hoensbroek

hoensbroek, Limburg (4.02km)  -  Bij Zwembad Hoensbroek kun je terecht voor een heerlijk dagje zwemmen. Kom relaxen onder de waterval of laat je meevoeren door de stroomversnelling.

Toren De Reusch

schimmert, Limburg (4.2km)  -  Beklim Toren De Reusch en ontdek alles over de voormalige watertoren dat staat in het Limburgse landschap. Ontdek ook de prachtige omgeving van Schimmert.

Speeltuin Terveurdt

hoensbroek, Limburg (4.25km)  -  Over hekken klauteren, ronddraaien in het rad, roetsjen van de glijbaan en uitrusten op het terras. Speeltuin Terveurdt is een uitstekende plek voor kinderen om zich te vermaken.

Zwembad De Joffer

voerendaal, Limburg (4.26km)  -  Zwembad De Joffer is de ideale plek om te ontspannen in het water. Er is een 25 meter lang binnenbad aanwezig, waar ook duiklessen worden gegeven.

Gasterij Kasteel Terborgh

schinnen, Limburg (4.89km)  -  Gasterij Kasteel Terborgh schotelt de gasten heerlijke Limburgse hapjes en drankjes voor. Het restaurant is gevestigd in een prachtig kasteel. Deze sfeervolle locatie is ook te huur voor vergaderingen of feesten.

Sauna Hoen

brunssum, Limburg (5.68km)  -  De bezoekers van Sauna Hoen bezorgen zichzelf een ontspannen dag in onder andere de verschillende soorten sauna's, de whirlpool en het Turkse stoombad.

Gemeentegrot Valkenburg

valkenburg, Limburg (5.9km)  -  Neem een duik in de geschiedenis. Onder Valkenburg bevindt zich de Gemeentegrot, waar overblijfselen uit het verleden te zien zijn. Tijdens de rondleidingen ontdek je ze allemaal!

Shimano Experience Center

valkenburg, Limburg (5.96km)  -  Sporten is leuk én belangrijk voor iedereen! In het Shimano Experience Center in Valkenburg maak je kennis met drie verschillende takken van (buiten)sport: fietsen, roeien en vissen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Wijnandsrade