Uitstapjes vlakbij GlowGolf Rucphen

Vergaderen in SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant  -  Vergaderen tussen besneeuwde bergtoppen? Het kan bij SnowWorld Rucphen. Na een vergadering duiken bezoekers zo de après-ski in.

geopend op afspraak of bel +31 (0)85 902 0606 

IJskarten: razendsnelle heats in de vrieskou

rucphen, Noord-Brabant  -  IJskarten is een hele beleving! Maak het mee bij IceKart Rucphen en ga voor die ijskoude heat. Wie houdt de elektrisch aangedreven ijskart in bedwang en gaat het snelst racend over het ijs door de bochten?

geopend op afspraak of bel +31 (0)859 020 606 

Sneeuwattractiepark SnowWorld Rucphen

rucphen, Noord-Brabant (0.07km)  -  In SnowWorld Rucphen is het elke dag de perfecte dag voor wintersport; er is altijd kraakverse sneeuw, goede service en deskundige begeleiding. Alles voor een ontspannen dagje skiën of snowboarden!

elke dag geopend 

Steketee Paintball

rucphen, Noord-Brabant (2.34km)  -  Ren, spring en duik in de bosjes! Paintball is heel spannend, vooral in de bossen rond Rucphen.

elke dag geopend 

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (2.45km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

Outdoor escape game Legenda Basilicae

hoeven, Noord-Brabant (3.03km)  -  Outdoor escape game Legenda Basilicae is een superspannend spel. Lukt het jullie om binnen een uur alle aanwijzingen te vinden en een raadselachtige legende te ontrafelen?

elke dag geopend 

Splesj Waterspeelpark

hoeven_noord-brabant, Noord-Brabant (3.69km)  -  Splesj in Hoeven is een waterspeelpark met een groot spray-park, de Mega Soaker en spectaculaire glijbanen.

gesloten, open van  23 april t/m 4 september, van 10:00 uur tot 19:00 uur 

Geocaching: Schat zoeken in heel Nederland

zoeterwoude, Zuid-Holland (5.01km)  -  Geocaching: een real life treasure hunt. Zoek schatten in de hele wereld met behulp van aanwijzingen en GPS-coördinaten.

elke dag geopend 

Basiliek Oudenbosch

oudenbosch, Noord-Brabant (6.38km)  -  Het Vaticaan van Nederland: zo wordt deze basiliek in Oudenbosch ook wel genoemd.

elke dag geopend 

WielerExperience Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (6.55km)  -  Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

elke dag geopend 

Klimcentrum Yellow Stone

roosendaal, Noord-Brabant (6.6km)  -  Aarzelend zoekt de linkervoet een steunpunt op de klimmuur van klimcentrum Yellow Stone. Klimmen is zeker spannend! Maar gelukkig ook veilig, dus ga gerust de uitdaging aan.

's maandags gesloten 

Nederlands Drukkerijmuseum

etten-leur, Noord-Brabant (7.12km)  -  Al honderden boeken gelezen, maar wel eens willen weten hoe ze nu gemaakt worden? Het Nederlands Drukkerijmuseum geeft het antwoord!

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zondag 

Proef en pluk verse aardbeien bij Het Aardbeienterras

rijsbergen, Noord-Brabant (7.23km)  -  Kom zelf aardbeien plukken, speel aardbeien voetgolf, geniet van een aardbeienvlaaitje en een verse smoothie, of volg de rondleiding over de kwekerij. Het Aardbeienterras zet de aardbei in de spotlights!

gesloten, open van  31 maart t/m 3 november, van 10:00 uur tot 18:00 uur 

IJsboerderij De Gerda Hoeve

schijf, Noord-Brabant (7.7km)  -  Op De Gerda Hoeve wonen vijftig koeien die spontaan gaan loeien als er mensen over de vloer komen. Neem een lekker ambachtelijk ijsje en doe mee aan een van de groepsactiviteiten. Veel plezier!

gesloten, open van  1 maart t/m 30 september, van 10:30 uur tot 20:00 uur 

Vogel revalidatiecentrum Zundert

zundert, Noord-Brabant (8.26km)  -  In Vogelrevalidatiecentrum Zundert worden onfortuinlijke vogels en zoogdieren opgevangen. Op ziekenbezoek? Dat kan! Combineer je bezoek meteen met een kijkje in de mooie natuurtuin.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, donderdag en vrijdag 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Rucphen