1

Uitstapjes vlakbij GlowGolf Rucphen

Vliegend Museum Seppe

bosschenhoofd, Noord-Brabant (2.45km)  -  Weinig musea zijn zo levendig als het Vliegend Museum Seppe. Alle historische vliegtuigen kiezen hier nog regelmatig het luchtruim. Bekijk hier iconen uit de luchtvaartgeschiedenis.

WielerExperience Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (6.55km)  -  Alles wat wielen heeft, is welkom bij WielerExperience Roosendaal! Hier vind je de grootste pumptrack ter wereld en een wielerbaan van één kilometer. Skateboarden, BMX'en, steppen: hier kun je helemaal losgaan.

Klimcentrum Yellow Stone

roosendaal, Noord-Brabant (6.6km)  -  Aarzelend zoekt de linkervoet een steunpunt op de klimmuur van klimcentrum Yellow Stone. Klimmen is zeker spannend! Maar gelukkig ook veilig, dus ga gerust de uitdaging aan.

IJsboerderij De Gerda Hoeve

schijf, Noord-Brabant (7.7km)  -  Op De Gerda Hoeve wonen vijftig koeien die spontaan gaan loeien als er mensen over de vloer komen. Neem een lekker ambachtelijk ijsje en doe mee aan een van de groepsactiviteiten. Veel plezier!

FunZone Roosendaal

roosendaal, Noord-Brabant (9.42km)  -  Speelparadijs FunZone Roosendaal is een overdekt speelparadijs om te klimmen, te klauteren en te glijden. Ook voor de kleinsten is er een spannende speelruimte.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van GlowGolf Rucphen