1

Uitstapjes vlakbij De Voorste Venne

BillyBird Openluchtzwembad Het Run

drunen, Noord-Brabant (1.89km)  -  Als de zon volop schijnt wil je naar het BillyBird Openluchtzwembad Het Run! Duik in het water en probeer de spectaculaire glijbaan uit. Voor de kleintjes is er een peuterbad en een waterspeeltuin.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Land van Ooit: wandelen in het voormalig themapark

nieuwkuijk, Noord-Brabant (3.05km)  -  Van het Land van Ooit tot het Land van Nooit: de deuren zijn toch weer geopend! Het oude, failliete themapark doet nu dienst als wandelpark.

elke dag geopend 

Pannenkoekenrestaurant D'n Berepot

nieuwkuijk, Noord-Brabant (3.66km)  -  Duik in D'n Berepot en geniet van heerlijke ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Iedere maand een verrassende nieuwe pannenkoek van de maand: smullen maar!

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Creatieve workshops Zizi

waalwijk, Noord-Brabant (3.82km)  -  Bij Zizi workshops in Tilburg kun je allerlei creatieve workshops volgen. Versier eenvoudige gebruiksvoorwerpen en maak er ware kunstwerkjes van voor op tafel. Pimp je armband, je tas of je krukje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 51 95 15 93 

Pimp je tas

waalwijk, Noord-Brabant (3.82km)  -  Altijd origineel over straat met je zelfgemaakte tas? Laat je creativiteit de vrije loop bij Zizi en pimp je tas! Leuk samen met vriendinnen of familie.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 519 515 93 

't Bourgondisch Hof - restaurant, bowling en partycentrum

waalwijk, Noord-Brabant (3.86km)  -  Voor een geslaagd feest, een gezellig potje bowlen of glowgolfen kom je naar 't Bourgondisch Hof. Gooi een balletje op de witte banen die, voorzien van LED-verlichting, veranderen in een compleet kleurenpalet.

's maandags gesloten 

Sint Jan de Doper Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (4.08km)  -  Sint Jan de Doper in Waalwijk valt meteen op door zijn bijzondere bouw: een enorme koepel omringd door heel veel kleinere koepels. Ook vanbinnen een bijzonder gezicht! Stap binnen en volg de audiotour.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Recreatiepark Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (4.1km)  -  In het Brabantse Kaatsheuvel, aan de voet van de Loonse en Drunense Duinen, bevindt zich Recreatiepark en Brasserie Het Genieten. Hier is ook een leuke speeltuin te vinden!

elke dag geopend 

Recreatiepark-Brasserie Het Genieten

kaatsheuvel, Noord-Brabant (4.1km)  -  Recreatiepark Het Genieten heeft maar liefst 340 ruime kampeerplekken voor mensen die zoeken naar die echte Brabantse gezelligheid. Ook zijn er chalets, pipowagens en luxe safaritenten te huur!

elke dag geopend 

Het Schoenenkwartier

waalwijk, Noord-Brabant (4.23km)  -  Wie de schoen past, trekke hem aan. In Het Schoenenkwartier zijn niet alleen de mooiste schoenen te bewonderen, maar ontdek je ook hoe ze gemaakt worden.

's maandags gesloten 

De Mini Efteling

nieuwkuijk, Noord-Brabant (4.43km)  -  Geniet van magische attracties en droom weg bij de mooiste sprookjes. Ga dan een dag naar de Mini Efteling in Nieuwkuijk!

open op zaterdag 

Monkey Town Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (4.72km)  -  Ontdek Monkey Town in Waalwijk, een indoor speelparadijs speciaal voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Beleef een avontuurlijk dagje met je kinderen bij Monkey Town Waalwijk.

elke dag geopend 

Jump XL Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (4.72km)  -  Kom gezellig een dagje springen bij indoor trampolinepark Jump XL in Waalwijk en leef je uit bij alle attracties. Verken het hindernissenparcours Jump Obstacles, show je tricks en jump op, over en van alle hindernissen.

elke dag geopend 

Epic Escape Waalwijk

waalwijk, Noord-Brabant (5.03km)  -  Betreedt de duistere werkruimte van illusionist Marcus Furore. Deze mysterieuze goochelaar hield ruim vijftig jaar geleden de bevolking in zijn greep met zijn illustere vertoningen.

's maandags gesloten 

ANWB Fietsroute tussen 's-Hertogenbosch en Heusden

heusden-vesting, Noord-Brabant (5.44km)  -  Stap op de fiets en leg een ANWB-route van ongeveer 46 kilometer af. Onderweg kom je veel historische en militaire monumenten tegen.

elke dag geopend 

Sfeervol varen: verken vestingstad Heusden vanaf het water

heusden-vesting, Noord-Brabant (5.49km)  -  Vaar met Rondvaart Wiljo door pittoreske dorpjes, langs Hollandse molens en door prachtige natuurgebieden. Stap aan boord in de historische haven van het oude vestingstadje Heusden.

geopend, open op zondag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Recreatiepark Duinhoeve

udenhout, Noord-Brabant (5.53km)  -  Camping Duinhoeve in Udenhout is een fijne camping. De ligging van de camping, midden in de Loonse en Drunense Duinen alleen al is prachtig.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Autopuzzeltocht door Brabantse bossen en duinen

heusden, Noord-Brabant (5.63km)  -  Volg de Brabantse Bos en Duin route van Puzzeluitje.nl en verken met deze autopuzzeltocht de Brabantse bossen en duinen. Je start in het mooie vestingstadje Heusden.

elke dag geopend 

Efteling Hotel

kaatsheuvel, Noord-Brabant (6.18km)  -  Breng een nacht door in het magische Efteling Hotel! Kies voor een prinsheerlijk bed in één van de themasuites en waan je voor even in sprookjesland.

elke dag geopend 

DoeNederland.nl

DoeNederland.nl

Bestel direct met korting! Op zoek naar een origineel uitstapje met je vrienden, familie, collega's of teamgenoten? Ga dan op avontuur met de spannende games van DoeNederland. Beantwoord vragen, ontcijfer codes en speur naar interessante weetjes. Te voet, op de step of in VR.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Voorste Venne