1

Uitstapjes vlakbij Zalencentrum La Fontaine

Fabriek Woerden

woerden, Utrecht (0.78km)  -  Minigolfen in het donker, spelen in een overdekt speelparadijs en gooien met verf. Bij Fabriek Woerden vind je allerlei leuke indoor activiteiten en arrangementen.

Het Klooster Woerden

woerden, Utrecht (1.16km)  -  Het Klooster in Woerden is het centrum voor kunsteducatie en podiumkunsten. Ze beschikken over een muziekschool, dansschool en theaterschool.

TukTuk verhuur Woerden

woerden, Utrecht (1.23km)  -  Toet toet! Om de show te stelen heb je helemaal geen dure auto nodig. Spring in een flitsende rode of blauwe TukTuk van TukTuk verhuur Woerden en maak de blits.

Stadsmuseum Woerden

woerden, Utrecht (1.3km)  -  In Stadsmuseum Woerden ontdek je de geschiedenis van het Groene Hart. Per jaar toont het stadsmuseum vier à vijf tentoonstellingen over dit thema, maar ook schilderijen van de streek en van de stad Woerden.

Molen de Windhond

woerden, Utrecht (1.4km)  -  Altijd al een kijkje binnenin een molen willen krijgen? Bij Molen de Windhond in Woerden zie je historische werkingen achter het meel maken én kun je terecht in de molenwinkel.

Drive-in-museum Woerden

woerden, Utrecht (1.48km)  -  Parkeer je auto in parkeergarage Castellum en zie hoe hier eens Romeinen leefden in een gratis tentoonstelling. In het Drive-in-museum in de parkeergarage zijn gratis archeologische vondsten te bewonderen.

Actieve uitjes bij Boerderij de Boerinn

kamerik, Utrecht (2.54km)  -  Met een grote glimlach verlaat iedere bezoeker van Boerderij de Boerinn het boerenerf. Kom ook naar het platteland voor een actief of juist een ontspannen uitje. Van melkkrukken schilderen tot boogschieten of het boerenbontespel!

Boerengolf bij Boer Hans

montfoort, Utrecht (4.9km)  -  Actief bezig zijn midden op het boerenland? Ga dan eens naar Boer Hans. Boerengolfen, midgetgolfen of allebei?

Wijnproeverij Proef & Plezier

montfoort, Utrecht (4.9km)  -  Wijnproeverij Proef & Plezier in Montfoort biedt leerzame en laagdrempelige wijnproeverijen, waar je zonder kennis van wijn kunt genieten!

Ryckelijk genieten bij Buitenplaats Kameryck

kamerik, Utrecht (5km)  -  Speel een potje Pitch & Putt golf of voetgolf bij Buitenplaats Kameryck, middenin de prachtige natuur. Of kies uit de andere tientallen activiteiten en geniet na afloop van een drankje of maaltijd in het Groene Hart.

Baby Spa & Wellness Joli Bébé

montfoort, Utrecht (5.06km)  -  Met een zwemkraagje genieten baby's van de vrijheid van lekker rondtrappelen in de spa voor baby's van Joli Bébé. Ook voor babymassages ben je hier aan het goede adres.

Kasteel Montfoort

montfoort, Utrecht (5.55km)  -  In de sprookjesachtige setting van Kasteel Montfoort voel je je een echte graaf of gravin.

Theetuin de Kwakel

snelrewaard, Utrecht (6.4km)  -  Geniet van zelfgemaakte hapjes in Theetuin de Kwakel. Het enige wat u nog hoeft te doen is gaan zitten aan de prachtig gedekte tafel.

Het Touwmuseum

oudewater, Utrecht (7.14km)  -  Het Touwmuseum vertelt op een leuke wijze de kunst van de touwproductie. Maak hier je eigen springtouw!

Reederij de IJsel

oudewater, Utrecht (7.25km)  -  Verken het Groene Hart vanaf het water op de monumentale schepen en fraaie trekschuiten van Reederij de IJsel.

Museum Proeverij De Koffietuin

nieuwerbrug, Zuid-Holland (7.67km)  -  Museum Proeverij De Koffietuin bevindt zich in een oude boerderij uit het jaar 1610. Extra leuk: je kunt er je eigen koffie branden en malen.

Landgoed Haarzuilens

haarzuilens, Utrecht (7.71km)  -  Rondom Kasteel de Haar ligt een mooi natuurgebied. Kom naar Landgoed Haarzuilens om heerlijk te wandelen, fietsen of te ontspannen.

Zwembad De Koet

kockengen, Utrecht (7.75km)  -  Zwembad de Koet is de trots van het dorpje Kockengen. Geniet op zomerse dagen van de gemoedelijke sfeer, een lekker ijsje en een frisse plons in het heerlijke water.

Boerderij Geertje's Hoeve

haarzuilens, Utrecht (7.96km)  -  Knuffel de verschillende dieren op boerderij Geertje's Hoeve en geef de pasgeboren lammetjes een flesje warme melk.

De Bosspeeltuin Máximapark

vleuten, Utrecht (8.17km)  -  De houten speeltoestellen van de Bosspeeltuin in Vleuten nodigen kinderen uit om hun fantasie te gebruiken. Waar gaat het spel naar toe? Deze gratis toegankelijke speeltuin zit vol uitdaging!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zalencentrum La Fontaine