Uitstapjes vlakbij Workshop schilderen

Wijkboerderij De Schellerhoeve

zwolle, Overijssel (0.96km)  -  De Schellerhoeve is een wijkboerderij waar mensen uit de wijk elkaar kunnen ontmoeten. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten.

elke dag geopend 

Het Sinterklaasmuseum

zwolle, Overijssel (1.06km)  -  Ga op zoek naar de goedheiligman in het Sinterklaasmuseum in Zwolle! Hier zie je Sinterklaas niet alleen op 5 december, maar het hele jaar door!

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij Wezenlanden

zwolle, Overijssel (1.07km)  -  Knuffel met konijnen op de gezellige Kinderboerderij Wezenlanden in Zwolle! Pauwen, ezels en geiten lopen hier rond om geaaid te worden. Genoeg dieren gezien? Ren dan door naar de leuke speeltuin!

elke dag geopend 

Fietsjoe - Tour door Zwolle

zwolle, Overijssel (1.08km)  -  Fietsen met een dak! Ervaar het in Zwolle en stap op een fietsjoe of een tandem. Leuk voor een kinderfeestje, familiedag of trouwerij.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 55 71 35 23 

Dominicanenklooster Zwolle

zwolle, Overijssel (1.16km)  -  Aan de rand van het oude stadscentrum van Zwolle ligt het Dominicanenklooster. Dit bewoonde 'huis' is dagelijks open voor belangstellenden.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Park Nooterhof

zwolle, Overijssel (1.17km)  -  Kinderen genieten van de natuur in de Nooterhof, in de waterspeeltuin en in de verschillende soorten tuinen. In Theehuis Eartship kun je terecht voor een ijsje, limonade, koffie en thee.

elke dag geopend 

Vergaderen in Pillows Grand Hotel Ter Borch

zwolle, Overijssel (1.36km)  -  Midden in het oude centrum van Zwolle ligt Pillows Grand Hotel Ter Borch. Het gebouw beschikt over drie fraaie salons die geschikt zijn voor zakelijke meetings.

geopend op afspraak of bel +31 85 487 20 02 

Vergaderen in Bilderberg Grand Hotel Wientjes Zwolle

zwolle, Overijssel (1.38km)  -  Bilderberg Grand Hotel Wientjes in Zwolle ligt op een ideale locatie tussen de Randstad en het Noorden. In de vergaderzalen zijn alle faciliteiten aanwezig.

geopend op afspraak of bel +31 (0)38 425 42 54 

Zakelijke evenementen in Nieuwe Buitensociëteit Zwolle

zwolle, Overijssel (1.42km)  -  Tegenover het Centraal Station in Zwolle ligt Nieuwe Buitensociëteit. Deze fraaie locatie beschikt over een scala aan zalen, geschikt voor een vergadering, congres of bedrijfsfeest.

elke dag geopend 

Stadkamer Centrum

zwolle, Overijssel (1.43km)  -  Stadkamer in Zwolle maakt het creatieve beest in je los. Daag jezelf uit met een creatieve workshop of droom weg in de Huiskamer. Er staan wekelijks allerlei culturele activiteiten op het programma voor het hele gezin.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Sassenpoort

zwolle, Overijssel (1.5km)  -  Loop Zwolle binnen door de middeleeuwse Sassenpoort, enig overgebleven stadspoort van de stad. De toren is regelmatig open voor publiek.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag 

Bed & Breakfast Kort Jakje

zwolle, Overijssel (1.56km)  -  Midden in het centrum van Zwolle overnachten? Dat kan bij Bed & Breakfast Kort Jakje! In dit gezellige huisje genieten gasten van optimale privacy en luxe.

elke dag geopend 

Bed & Breakfast In de Kromme Jak

zwolle, Overijssel (1.56km)  -  Bed & Breakfast In de Kromme Jak is gevestigd in een prachtig herenhuis in één van de oudste straten van Zwolle. Een aangenaam verblijf is gegarandeerd.

elke dag geopend 

Klim- en Outdoorcentrum Yosemite

zwolle, Overijssel (1.58km)  -  Overwin je angst en klim tot grote hoogte bij Klim en Outdoorcentrum Yosemite. De wanden zijn wel 16,5 meter hoog! Wie durft het aan?

's zondags gesloten 

Paintball bij Klim- en Outdoorcentrum Yosemite

zwolle, Overijssel (1.58km)  -  Welk team heeft de beste tactiek en weet de meeste tegenstander uit te schakelen? Bij paintball komt het neer op behendigheid en tactiek. Voor je het weet ben je geraakt!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Brasserie Jansen Zwolle

zwolle, Overijssel (1.61km)  -  Zomaar zin in een toetje? Om 11:00 uur 's ochtends zin in een borrel? Bij Brasserie Jansen in Zwolle kijken ze er niet raar van op. Het motto is daar namelijk: "Eet wanneer je er zin in hebt."

elke dag geopend 

Stadscafé en Restaurant Het Refter

zwolle, Overijssel (1.61km)  -  Stadscafé en Restaurant Het Refter zit in een prachtig pand, dat een van de oudste gebouwen van heel Zwolle is. Geniet hier van heerlijke sharing platters en lekkere speciaalbiertjes.

elke dag geopend 

Boerderij De Huppe

zwolle, Overijssel (1.64km)  -  Boerderij De Huppe heeft een kaasboerderij en landwinkel. Ook kun je er klootschieten.

's zondags gesloten 

Museum de Fundatie - met prachtig uitzicht over Zwolle!

zwolle, Overijssel (1.65km)  -  In het prachtige Paleis aan de Blijmarkt bevindt zich Museum de Fundatie. Neem een kijkje in dit moderne museum in de Hanzestad en geniet van een prachtig uitzicht over de binnenstad van Zwolle.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij Eekhout

zwolle, Overijssel (1.66km)  -  Neem een kijkje op Kinderboerderij Eekhout! De kleine kinderboerderij op het knusse Park Eekhout is een prachtige plek om een kinderfeestje te houden of dieren te bewonderen.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Workshop schilderen