1

Uitstapjes vlakbij Solex Verhuur Friesland

Solex verhuur Sloten

wijckel, Friesland (2.58km)  -  Het platteland van het Friese Gaasterland verkennen? Doe dit dan comfortabel en milieuvriendelijk op een solex of een e-chopper van Solex verhuur Sloten!

-in the spotlights-

Skutsjesilen op de Friese Meren

leeuwarden, Friesland (5.07km)  -  Sportief of niet, varen op de Friese meren is altijd een geschikt dagje uit. Nog leuker wordt het op een echt skûtsje, die vast bekend zijn door het jaarlijkse skûtsjesilen. Voor sportliefhebbers, een bedrijfsuitje of een familiedag.

Museum Sloten

sloten, Friesland (5.41km)  -  Neem een kijkje in het verleden van het Friese Sloten in Museum Stedhûs Sleat. En bewonder de bijzondere collectie toverlantaarns!

Kabouterpad Elfbergen

oudemirdum, Friesland (6.55km)  -  De Friese kabouters wonen in bos Elfbergen. De boswachter heeft het zelf gezien! Daarom heeft hij een kabouterroute neergezet met leuke opdrachten en spelletjes. Met een beetje geluk kom je onderweg zelfs een echte kabouter tegen!

Bezoekerscentrum Mar en Klif

oudemirdum, Friesland (6.55km)  -  Mar en Klif verhaalt over het mooie Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, over het ontstaan van de bossen en de geschiedenis van het veen. Bekijk de tentoonstelling, loop met de kinderen het dassenpad of neem een wandelroute mee om het gebied te...

-in the spotlights-

Skûtsje zeilen voor groepen

heeg, Friesland (7.58km)  -  Actie en avontuur: dat is zeilen in een skûtsje. Zelf aan de fok of het roer in handen? Of beman het grootzeil! Je mag alles zelf doen tijdens een dagje zeilen. Natuurlijk kun je ook ontspannen genieten.

Galerie De Scheepskamer

heeg, Friesland (7.7km)  -  Geïnspireerd door zee, zeilen, schepen en havens. In galerie De Scheepskamer hangen allerlei schilderijen en foto's met, zoals de naam al doet vermoeden, een nautisch thema. Schip Ahoy!

Kaasmakerij de Nylander

it heidenskip, Friesland (8.38km)  -  Altijd al eens willen weten hoe kaas gemaakt wordt? Breng een bezoekje aan Biologische Kaasmakerij De Nylander in het Friese Workum en boek een interessante rondleiding.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (9.38km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

Kunstzaal Ada Stel

tjerkwerd, Friesland (11.75km)  -  Kunstenares Ada Stel stelt in haar eigen galerie kunst van zichzelf en van anderen tentoon: keramiek, polyester, glas, brons, schilderijen. Neem een kijkje in de veelzijdige collectie.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (11.85km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Solex Verhuur Friesland


-advertentiepositie-